Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κάνουν τις δουλειές ο Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι! (pics)
ΕΛΛΑΔΑ

Κάνουν τις δουλειές ο Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι! (pics)

Δήμος ξέμεινε από προσωπικό και κάνουν τις δουλειές ο Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι! Σύμφωνα με πληροφορίες από το ekriti. gr, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου, καθώς έχει μείνει με ελάχιστο διοικητικό προσωπικό. Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος, Γιάννης Στεφανάκης, υπάρχουν μόλις 6 άτομα για να στελεχώσουν τον Δήμο, με αποτέλεσμα όλα να γίνονται με μεγάλη καθυστέρηση και να υπάρχουν […]

Δήμος ξέμεινε από προσωπικό και κάνουν τις δουλειές ο Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ekriti. gr, σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκεται ο Δήμος Οροπεδίου Λασιθίου, καθώς έχει μείνει με ελάχιστο διοικητικό προσωπικό.

Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος, Γιάννης Στεφανάκης, υπάρχουν μόλις 6 άτομα για να στελεχώσουν τον Δήμο, με αποτέλεσμα όλα να γίνονται με μεγάλη καθυστέρηση και να υπάρχουν παραλείψεις.

Διαβάστε ακόμα

Πατέρας και μωρό γλίτωσαν στο τσακ από φωτιά (pics)

«Θέλοντας να πιέσουμε την κατάσταση, τις επόμενες μέρες θα επιδώσουμε ένα διάβημα στην Αποκεντρωμένη Διοίκησης Κρήτης, κλείνοντας παράλληλα τον Δήμο μας για μια μέρα, σε ένδειξη διαμαρτυρίας», σημειώνει ο κος Στεφανάκης.

Να σημειωθεί πως το πρόβλημα είναι χρόνιο και έχουν ήδη ενημερωθεί όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς. Όσο για την ενίσχυση του Δήμου με προσωπικό από το αρμόδιο Υπουργείο, τονίζει: «Ελπίζουμε, αλλά είναι κάτι που το ακούμε από το 2014».

«Αυτό που ζητάμε είναι το αυτονόητο: Να έχουμε τα άτομα που απαιτούνται για να μπορεί ο Δήμος να λειτουργήσει. Χρειάζονται τουλάχιστον 15 άτομα για να ομαλοποιηθεί η λειτουργία. Σήμερα έχω υπάλληλο, ο οποίος έχει ούτε μία, ούτε δύο, αλλά συνολικά 22 αρμοδιότητες».

Δείτε και τη σχετική επιστολή προς το Υπουργείο Εσωτερικών: 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις