Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Ιδιοκτήτης μπαρ συνελήφθη για τον τραυματισμό ανηλίκου από σφαίρα
ΕΛΛΑΔΑ

Ιδιοκτήτης μπαρ συνελήφθη για τον τραυματισμό ανηλίκου από σφαίρα

Του Πέτρου Καρσιώτη Ιδιοκτήτης μπαρ στην Πάτρα συνελήφθη από την Ασφάλεια με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας στον σοβαρό τραυματισμό με σφαίρα από πυροβόλου όπλου 15χρονου από τη Ρουμανία. Αναζητούνται οι φυσικοί αυτουργοί του σοβαρού τραυματισμού Από την Αστυνομία, ενώ ο ιδιοκτήτης θα παραπεμφθεί στον ανακριτή για απολογία, αναζητούνται δύο συνεργάτες του, 39 και 37 […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Ιδιοκτήτης μπαρ στην Πάτρα συνελήφθη από την Ασφάλεια με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας στον σοβαρό τραυματισμό με σφαίρα από πυροβόλου όπλου 15χρονου από τη Ρουμανία.

Αναζητούνται οι φυσικοί αυτουργοί του σοβαρού τραυματισμού

Από την Αστυνομία, ενώ ο ιδιοκτήτης θα παραπεμφθεί στον ανακριτή για απολογία, αναζητούνται δύο συνεργάτες του, 39 και 37 χρόνων, οι οποίοι φέρονται να καταδίωξαν και να πυροβόλησαν τον 15χρονο μαζί με έναν 17χρονο φίλο του.

Πήγαν στο μπαρ να συναντήσουν τον ιδιοκτήτη

Όλα συνέβησαν ξημερώματα της Πέμπτης, όταν σύμφωνα με τα στοιχεία της Αστυνομίας, οι δύο ανήλικοι πήγαν στο μπαρ για να ζητήσουν από τον ιδιοκτήτη να ρυθμίσει μια οικονομική διαφορά εργαζόμενης συμπατριώτισσας τους.

Με την εμφάνισή τους δημιουργήθηκε επεισόδιο και προς στιγμήν οι δύο ανήλικοι αποχώρησαν από το νυχτερινό κατάστημα.

Ρήμαζαν αυτοκίνητα και τα διέλυαν σε ανταλλακτικά (pics)

Βίντεο δείχνει όσα διαδραματίστηκαν

Όμως, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία που άντλησε τα στοιχεία για τη δικογραφία και από μαρτυρίες αλλά και από εικόνες βιντεοληπτικού υλικού, ο ιδιοκτήτης με νεύμα κάλεσε τους δύο να κινηθούν και να αντιμετωπίσουν το ζήτημα που είχε δημιουργηθεί με τους ανήλικους και την εργαζόμενη συμπατριώτισσα τους.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι σε σκηνές βίντεο εικονίζονται οι δύο αναζητούμενοι, γνωστοί στην αστυνομία και από παλαιότερα αδικήματα, να καταδιώκουν τους ανήλικους και ο ένας να πυροβολεί.

Για ηθική αυτουργία σε απόπειρα ανθρωποκτονίας η Δίωξη

Ο συλληφθείς ιδιοκτήτης του νυχτερινού κέντρου οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών με την κατηγορία της ηθικής αυτουργίας σε απόπειρα ανθρωποκτονίας, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δυο συνεργών του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις