Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Θυσίασαν τη μάνα τους και έκαναν μπάνιο στο αίμα της!
ΚΟΣΜΟΣ

Θυσίασαν τη μάνα τους και έκαναν μπάνιο στο αίμα της!

Τρία αδέρφια δολοφόνησαν τη μητέρα τους, της αφαίρεσαν όργανα του σώματος της και τους βολβούς των ματιών κατά τη διάρκεια σατανιστικής τελετής. Η 75χρονη Περουβιανή Teodora Quispe Ccayllahua, δολοφονήθηκε από τα τρία παιδιά της, την 38χρονη Aurelia Quispe, τον 41χρονο Percy Quispe και την 46χρονη Marcelina Suane οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι ακολουθούσαν τις διαταγές του «άρχοντα τους σκότους» που […]

Τρία αδέρφια δολοφόνησαν τη μητέρα τους, της αφαίρεσαν όργανα του σώματος της και τους βολβούς των ματιών κατά τη διάρκεια σατανιστικής τελετής.

Η 75χρονη Περουβιανή Teodora Quispe Ccayllahua, δολοφονήθηκε από τα τρία παιδιά της, την 38χρονη Aurelia Quispe, τον 41χρονο Percy Quispe και την 46χρονη Marcelina Suane οι οποίοι ισχυρίστηκαν ότι ακολουθούσαν τις διαταγές του «άρχοντα τους σκότους» που τους ζήτησε να «κάνουμε μπάνιο με το αίμα της».

Άγρια δολοφονία στον Άγιο Σπυρίδωνα

Η 38χρονη κατέθεσε στην αστυνομία πως ήταν η «εκλεκτή» που έπρεπε να θυσιάσει τη μητέρα και έκανε μπάνιο με το αίμα της «ακολουθώντας τις διαταγές του διαβόλου».

Το άψυχο σώμα της 75χρονης εντοπίστηκε στο σπίτι της στο χωριό Andabamba στο βόρειο Περού. Τα όργανα είχαν αφαιρεθεί.

Η Aurelia ήταν αυτή που αφαίρεσε τα μάτια της μητέρας της ενώ στη συνέχεια τα τρία αδέρφια από κοινού άφησαν τα όργανα σε λίμνη του χωριού.

Σοκ από την άγρια δολοφονία της Φούλης Παπανδρέου

«Ο άρχοντας του σκότους μου το είπε, ο βασιλιάς των δαιμόνων είναι μαζί μας, γινόμαστε ολοένα και περισσότεροι κάθε μέρα» είπε ένα από τα αδέρφια στους αστυνομικούς.

Και οι τρεις ομολόγησαν το έγκλημα τους. Στο Περού η ανθρωποκτονία τιμωρείται με ισόβια κάθειρξη, ωστόσο πιστεύεται ότι τα αδέρφια θα οδηγηθούν στο ψυχιατρείο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις