Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Θρίαμβος από Τσιτσιπά – Απέκλεισε τον Τζόκοβιτς! (vids)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Θρίαμβος από Τσιτσιπά – Απέκλεισε τον Τζόκοβιτς! (vids)

Με μία απίστευτη εμφάνιση στον τρίτο γύρο του Rogers Cup, ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε από τη συνέχεια του τουρνουά τον μεγάλο Νόβακ Τζόκοβιτς, νικώντας εύκολα με 2-1 σετ, τον κορυφαίο Σέρβο τενίστα. Ο Έλληνας τενίστας απέκλεισε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, τον πρόσφατο νικητή του Γουίμπλετον και θρύλο του αθλήματος, Νόβακ Τζόκοβιτς. Σε ένα εντυπωσιακό […]

Τσιτσιπάς

Με μία απίστευτη εμφάνιση στον τρίτο γύρο του Rogers Cup, ο Στέφανος Τσιτσιπάς απέκλεισε από τη συνέχεια του τουρνουά τον μεγάλο Νόβακ Τζόκοβιτς, νικώντας εύκολα με 2-1 σετ, τον κορυφαίο Σέρβο τενίστα.

Ο Έλληνας τενίστας απέκλεισε από τη συνέχεια της διοργάνωσης, τον πρόσφατο νικητή του Γουίμπλετον και θρύλο του αθλήματος, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Σε ένα εντυπωσιακό παιχνίδι, ο πρώην νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης (Νο10 αυτή τη στιγμή) και κάτοχος 13 τίτλων Grand Slam και 69 τίτλων συνολικά, Σέρβος αθλητής, αναγκάστηκε να «υποκλιθεί» στον δικό μας πρωταθλητή με 2-1 στα σετ.

Αυτή ήταν μάλιστα η δεύτερη νίκη του Έλληνα αθλητή επί ενός αντιπάλου από το top 10 της παγκόσμιας κατάταξης, στο συγκεκριμένο τουρνουά, αφού στο δεύτερο γύρο, είχε αποκλείσει και τον Αυστριακό Ντόμινικ Τιμ, Νο 8 στον κόσμο, με 6-3 και 7-6 (6).

https://twitter.com/rogerscup/status/1027651027661512704

Με τη νίκη επί του Τζόκοβιτς δε, ο Τσιτσιπάς, προκρίθηκε στα προημιτελικά, όπου και θα αντιμετωπίσει τον νικητή της αναμέτρησης ανάμεσα στον 21χρονο Γερμανό Αλεξάντερ Ζβέρεφ (Νο 3) και τον 22χρονο Ρώσο Ντανίλ Μεντβέντεφ (Νο 68).

Μετά τη μεγάλη νίκη του επί του Τζόκοβιτς, ο Στέφανος Τσιτσιπάς, έγραψε με μαρκαδόρο πάνω στην κάμερα το μήνυμα «prayforgreece».

https://twitter.com/doublefault28/status/1027651094871191553

Δείτε ακόμη:

Χρήστου

Εντυπωσιακός Χρήστου, «έσπασε» το πανελλήνιο ρεκόρ του

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις