Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Θρήνος: «Έσβησε» το 52χρονο θύμα της ληστείας στην Κηφισιά
ΕΛΛΑΔΑ

Θρήνος: «Έσβησε» το 52χρονο θύμα της ληστείας στην Κηφισιά

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 52χρονος επιχειρηματίας, Αλέξανδρος Σταματιάδης. Μετά από ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», η υγεία του 52χρονου παρουσίασε επιπλοκές  και ανατράπηκε η σταθερή της πορεία. Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, το εγκεφαλογράφημα στο οποίο υποβλήθηκε ο επιχειρηματίας δεν έδειξε υποχώρηση του οιδήματος. Διαβάστε ακόμα Σε σοκ η γυναίκα του θύματος – Οι πρώτες δηλώσεις […]

Την τελευταία του πνοή άφησε ο 52χρονος επιχειρηματίας, Αλέξανδρος Σταματιάδης.

Μετά από ημέρες νοσηλείας στο νοσοκομείο «Γεώργιος Γεννηματάς», η υγεία του 52χρονου παρουσίασε επιπλοκές  και ανατράπηκε η σταθερή της πορεία.

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, το εγκεφαλογράφημα στο οποίο υποβλήθηκε ο επιχειρηματίας δεν έδειξε υποχώρηση του οιδήματος.

Διαβάστε ακόμα

Σε σοκ η γυναίκα του θύματος – Οι πρώτες δηλώσεις της

Ο 52χρονος είχε τραυματιστεί σοβαρά στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα, το πρωί της Μεγάλης Δευτέρας (2/4), από ληστές που εισέβαλαν στο σπίτι του στην Κηφισιά.

Εισήχθη στη ΜΕΘ μετά από το πολύωρο χειρουργείο που πραγματοποιήθηκε στον θώρακα και την κοιλιακή χώρα, ενώ ήταν διασωληνωμένος και σε βαθιά καταστολή με τους γιατρούς να χαρακτηρίζουν κρίσιμη την κατάσταση της υγείας του.

Διαβάστε ακόμα

Πού ψάχνει «απαντήσεις» η ΕΛ.ΑΣ για τους ληστές της Κηφισιάς

Δυστυχώς, όμως δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε, αφήνοντας πίσω τη σύζυγό του και τα δύο τους παιδιά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις