Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Θες να δεις τι σεξ κάνει; Βρες το ζώδιο!
PLUS

Θες να δεις τι σεξ κάνει; Βρες το ζώδιο!

Ακόμα κι αν δεν πιστεύεις στα ζώδια, πολλοί αναγνωρίζουν την ενέργεια που… βγάζουν οι πλανήτες και επηρεάζουν. Κάθε ζώδιο λοιπόν έχει τη δική του συμπεριφορά στο κρεβάτι, όπως φαίνεται στο mycampus. gr, και αν την γνωρίζεις, μπορείς να απογειώσεις το παιχνίδι μαζί του. Κριός: Η αλήθεια είναι ότι έχει κάποιες ιδιοτροπίες στο κρεβάτι. Θέλει αυτός να […]

Ακόμα κι αν δεν πιστεύεις στα ζώδια, πολλοί αναγνωρίζουν την ενέργεια που… βγάζουν οι πλανήτες και επηρεάζουν.

Κάθε ζώδιο λοιπόν έχει τη δική του συμπεριφορά στο κρεβάτι, όπως φαίνεται στο mycampus. gr, και αν την γνωρίζεις, μπορείς να απογειώσεις το παιχνίδι μαζί του.

Κριός: Η αλήθεια είναι ότι έχει κάποιες ιδιοτροπίες στο κρεβάτι. Θέλει αυτός να είναι ο αρχηγός αλλά δυστυχώς στερείται φαντασίας. Τον κεντρίζει το παιχνίδι του κυνηγού, είναι ακραία παθιασμένος και περιπετειώδης.

Ταύρος: Είναι από τα πιο αισθησιακά ζώδια. Μην βιάζεσαι και να είσαι έτοιμη για να δημιουργήσεις μία ιδανική ατμόσφαιρα. Δείξε τον απαιτούμενο ενθουσιασμό και βάλε στο πρόγραμμα και διάφορα ερωτικά παιχνίδια.

Δίδυμοι: Πάντοτε είναι η κατάλληλη ώρα για σεξ όπως επίσης και το κατάλληλο μέρος. Αναζητούν τον τέλειο σύντροφο και την τέλεια εμπειρία. Το σεξ με το Δίδυμο είναι πραγματική διασκέδαση.

Καρκίνος: Το χαρακτηριστικό τους είναι ότι είναι πολύ συναισθηματικοί. Τους αρέσει να πλάθουν στο μυαλό τους ιστορίες και δίνουν μεγάλη προτεραιότητα στα συναισθήματα και την τρυφερότητα.

Λέων: Του αρέσει το σεξ όσο και στον Κριό, αλλά θέλει να είναι κομψό, πολυτελές και άνετο. Θεωρεί τον εαυτό του βασιλιά και έχει τρομερή αυτοπεποίθηση. Επιστρατεύει όλο του το σώμα, φωνή, μάτια και μαλλιά για να προσφέρει ηδονή.

Παρθένος: Είναι ιδιαίτερα σεξουαλικοί αν και ντροπαλοί. Όντας απρόβλεπτοι, έχουν περιπετειώδη φύση και ανυπομονούν να πραγματοποιήσουν τις φαντασιώσεις τους. Ερωτική περιοχή τους είναι τα οπίσθια.

Διαβάστε ακόμα: Εγγυημένος ο γυναικείος οργασμός με αυτές τις στάσεις

Ζυγός: Ξέρουν να δημιουργούν ερωτική ατμόσφαιρα και αισθησιασμό και γενικά θεωρούν τον εαυτό τους ειδικό σε αυτά τα θέματα. Χαρακτηρίζονται από πρωτοτυπία και συχνά γίνονται επιθετικοί στο σεξ, αν και συχνά μπερδεύουν το σεξ με την αγάπη.

Σκορπιός: Είναι ευαίσθητοι αλλά για να απολαύσεις το σεξ μαζί τους δεν έχεις παρά να τους κάνεις να σε εμπιστευτούν. Φημίζονται ότι είναι… μηχανές του σεξ, αλλά δεν μιλούν ιδιαίτερα την ώρα της πράξης. Λατρεύουν το στριπτίζ και τα καυτά αλλά κομψά εσώρουχα.

Τοξότης: Ποτέ δεν θα βαρεθείς το σεξ μαζί τους γιατί το χαίρονται. Τους αρέσει ο κίνδυνος και δεν ενθουσιάζονται ιδιαίτερα με τα προκαταρκτικά παιχνίδια. Αυτό που λατρεύουν είναι το γρήγορο, έντονο, φλογερό σεξ.

Αιγόκερως: Είναι επίμονοι και πιστοί σύντροφοι και χρειάζεται να είναι σε μια σοβαρή σχέση για να χαλαρώσουν. Δεν χρειάζεται προκαταρκτικά παιχνίδια και δεν τους αρέσει η εξωτική ποικιλία.

Υδροχόος: Στο σεξ δεν υπάρχουν ταμπού καθώς του αρέσει να πειραματίζεται. Είναι υπέρ των νέων στάσεων με τα άτομα που ανήκουν σε αυτό το ζώδιο να είναι ανοιχτόμυαλοι εραστές, όχι ιδιαίτερα τρυφεροί. Λατρεύουν την ποικιλία και τα προκαταρτικά παιχνίδια, ενώ δείχνουν προτίμηση στο σεξ στο νερό.

Ιχθύες: Έχει την πιο σεξουαλική ενεργά φαντασία, παρότι το συναίσθημα παίζει πολύ σημαντικό ρόλο. Είναι αρκετά αισθησιακοί και προτιμούν τα ερωτικά παιχνίδια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις