Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / «Θερμή υποδοχή» σε Τζανακόπουλο: “Είστε προδότες, προσκυνημένοι” (pics-vid)
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Θερμή υποδοχή» σε Τζανακόπουλο: “Είστε προδότες, προσκυνημένοι” (pics-vid)

Πολίτες αποδοκίμασαν έντονα τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, έξω από το ξενοδοχείο “Ατλαντίς” στην Κρήτη Ο κ, Τζανακόπουλος βρέθηκε στο νησί για την εκδήλωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Ηρακλείου για την Ενότητα των Προοδευτικών Δυνάμεων με θέμα: «Η ανάγκη σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη». Μια ομάδα ανθρώπων, καταφέρθηκαν με χαρακτηρισμούς όπως “προδότες” και “προσκυνημένοι” εναντίον […]

Πολίτες-αποδοκίμασαν-τον-Δημήτρη-Τζανακόπουλο.jpg

Πολίτες αποδοκίμασαν έντονα τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Δημήτρη Τζανακόπουλο, έξω από το ξενοδοχείο “Ατλαντίς” στην Κρήτη

Ο κ, Τζανακόπουλος βρέθηκε στο νησί για την εκδήλωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Ηρακλείου για την Ενότητα των Προοδευτικών Δυνάμεων με θέμα: «Η ανάγκη σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Μια ομάδα ανθρώπων, καταφέρθηκαν με χαρακτηρισμούς όπως “προδότες” και “προσκυνημένοι” εναντίον εκείνων που ψήφισαν τη Συμφωνία των Πρεσπών, ενώ τραγούδησαν τον ύμνο της Μακεδονίας και την “Ξαστεριά”.

Μεταξύ άλλων, δεν έλειψαν οι αντεγκλήσεις ανάμεσα στους διαμαρτυρόμενους και κόσμου που έφθασε στο χώρο του ξενοδοχείου για να παρακολουθήσει την εκδήλωση.

«Γίνατε κολαούζοι της Μέρκελ και των Αμερικάνων», μεταξύ αυτών που εκστομίστηκαν από τους συγκεντρωμένους διαμαρτυρόμενους.

“Δανέλλη προδότη, σε Ελλάδα και Ευρώπη”,”Προδότη Δανέλλη, η Κρήτη δεν σε θέλει” .

creta1 creta2 creta3

Τζανακόπουλος: Εμβληματική νίκη με τη Συμφωνία των Πρεσπών

Με το νέο τοπίο που διαμορφώνει η Συμφωνία των Πρεσπών ξεκίνησε την τοποθέτησή του στην εκδήλωση της Πρωτοβουλίας Πολιτών Ηρακλείου για την Ενότητα των Προοδευτικών Δυνάμεων με θέμα: «Η ανάγκη σύγκλισης των προοδευτικών δυνάμεων σε Ελλάδα και Ευρώπη», ο Υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος.

“Αφήνουμε πίσω μας τα μνημόνια, που διαμόρφωσαν όρους και παράδοξες συμμαχίες. Να δούμε τις συμμαχίες της νέας εποχής. Το μέτωπο που πρέπει να δημιουργήσουμε πρέπει να δει που βρίσκεται η Ευρώπη και η χώρα μας μέσα σε αυτή”, ανέφερε ο κ. Τζανακόπουλος και υπογράμμισε:

“Μετά από μια.εμβληματική μάχη και εμβληματική νίκη που πετύχαμε με την κύρωση της Συμφωνίας των Πρεσπών, βλέπουμε αυτή την συγκινητική ανταπόκριση του κόσμου στο Ηράκλειο. Πολλαπλασιάζονται αυτές οι εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα.

Οι πρακτικές βίας μας πήγαν αρκετά χρόνια πίσω. Είναι άθλιες μεθοδεύσεις. Το ρεύμα αυτό είναι γνωστό. Τα φανατικά και μισαλλοδοξα επιχειρήματά τους τα υιοθέτησαν βουλευτές και στελέχη και από τη ΝΔ και δυστυχώς και από το Κίνημα Αλλαγής”.

danelis

Τα «ευχαριστώ» του Σπύρου Δανέλλη

“Ευχαριστίες” για τα συγκινητικά μηνύματα στήριξης και αλληλεγγύης που δέχθηκε, εξέφρασε κατά την τοποθέτησή του ο Ηρακλειώτης βουλευτής Σπύρος Δανέλλης, με αφορμή τα όσα ακολούθησαν την απόφασή του να δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.

“Έμεινα πιστός στις αρχές και στη συνείδηση μου” τόνισε ενώ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στην οικογένεια μου λέγοντας: “Δεν υπήρξε στιγμή που να αμφισβητήσει ότι ήταν σωστό αυτό που έκανα”.

Ο κ. Δανέλλης υπογράμμισε ακόμα ότι “η στάση για το Μακεδονικό εκφράζει τις πεποιθήσεις για το μέλλον της χώρας στα Βαλκάνια”.

“Θέλουμε να έχουμε φοβικό ρόλο ή καθοριστικοί στη διαμόρφωση της πραγματικότητας;” αναρωτήθηκε και μίλησε για “γιαλαντζί ευρωπαϊκές ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, γιατί ανήκουν αλά καρτ στη Δύση”.

Χαρακτήρισε “υποκριτική” τη στάση τους στο Μακεδονικό, επισημαίνοντας ότι “ευχονταν να μην πέσει στα χέρια τους η καυτή πατάτα. Κρύβονται οι εσωτερικές τους αντιθέσεις, θέλοντας την εξουσία”.

Ραγκούσης: Όσο κι αν φωνάζουν τα σκυλιά, το ρεύμα δυναμώνει

“Κάτι πραγματικά σημαντικό συμβαίνει στην κοινωνία, λαμβάνοντας υπόψιν την μεγάλη σας ανταπόκριση” ανέφερε ξεκινώντας την τοποθέτησή του ο πρώην Υπουργός Γιάννης Ραγκούσης.

“Υπάρχει μια μεγάλη αλήθεια, ότι και στην Ελλάδα και διεθνώς έχουν συντελεστεί από τις αρχές του προηγούμενου αιώνα δυο μεγάλες παρατάξεις: η προοδευτική και η συντηρητική. Και οι δύο έχουν σημαντική κοινωνική αναφορά. Αυτό είναι μια αξεπέραστη αλήθεια. Συνεχίζω να πιστεύω ότι θέλω να ανήκω στην προοδευτική παράταξη, όπως όταν εντάχθηκε στο ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου”.

Κατά τον κ. Ραγκούση “κάθε φορά που υπήρχαν ανοιχτά εθνικά θέματα συγκρούονταν δύο λογικές. Η δική μας του προοδευτικού πατριωτισμού και αυτή που είχαμε απέναντι μας”

“Ούτε ο Ανδρέας Παπανδρέου, ούτε ο Κώστας Σημίτης, ούτε ο Γιώργος Παπανδρέου είπαν ποτέ ότι η Αριστερά είναι στρατηγικός μας αντίπαλος” υπογράμμισε ο κ. Ραγκούσης για να τονίσει “το είπαν όμως ο Βαγγέλης Βενιζέλος και η Φώφη Γεννηματά. Αυτή η προσέγγιση διασπά την προοδευτική παράταξη προς όφελος της συντηρητικής. Εξυπηρετεί την ατζέντα των στρατηγικών μας αντιπάλων”.

“Τα επόμενα δέκα χρόνια της χώρας έχουν κριθεί τους προηγούμενους δέκα μήνες” σημείωσε ο κ. Ραγκούσης.

“Είναι νομοτελειακή η πορεία προς την επαναθεμελίωση της προοδευτικής παράταξης. Εγώ δίπλα στον κ. Τζανακοπουλο και στον κ. Δανέλλη είναι μία εικόνα που αποτελεί το αυτονόητο.

Στο τέλος θα έρθουν όλοι κοντά μας. Ακρογωνιαίος λίθος της επιτυχίας και της ενότητας μας η πολιτική μας αυτονομία απέναντι στη διαπλοκή και στα παρασιτικά συμφέροντα, που άλωσαν το ΠΑΣΟΚ από το 2011 και μετά. Ο ΣΎΡΙΖΑ δεν έχει αλωθεί. Όσο κι αν φωνάζουν τα σκυλιά, το ρεύμα δυναμώνει”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις