Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Θερινά σινεμά τελευταίας τεχνολογίας
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Θερινά σινεμά τελευταίας τεχνολογίας

Οι τρεις δημοτικοί θερινοί κινηματογράφοι του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας ανοίγουν τις πύλες τους και φέτος. Τα τρία θερινά σινεμά της πόλης, διατηρούν τη ρομαντική γοητεία του παρελθόντος, ενώ παράλληλα καλύπτουν ανάγκες του παρόντος, προσφέροντας καλύτερη εικόνα και ήχο, σε συνδυασμό με ανέσεις: πολυθρόνες, τραπεζάκια, ποικιλία ποτών και εδεσμάτων, αφιερώματα και ταινίες πρώτης προβολής. «Πορνοστάρ», για άνω […]

Οι τρεις δημοτικοί θερινοί κινηματογράφοι του Δήμου Κερατσινίου-Δραπετσώνας ανοίγουν τις πύλες τους και φέτος.

Τα τρία θερινά σινεμά της πόλης, διατηρούν τη ρομαντική γοητεία του παρελθόντος, ενώ παράλληλα καλύπτουν ανάγκες του παρόντος, προσφέροντας καλύτερη εικόνα και ήχο, σε συνδυασμό με ανέσεις: πολυθρόνες, τραπεζάκια, ποικιλία ποτών και εδεσμάτων, αφιερώματα και ταινίες πρώτης προβολής.

«Πορνοστάρ», για άνω των 15 ετών (pics-vid)

Με τρεις τουλάχιστον ταινίες την εβδομάδα, με μόλις 3 ευρώ είσοδο, με 3 αίθουσες διαφορετικής φιλοσοφίας, ύφους και αισθητικής, ο Δήμος προσφέρει κινηματογράφο με άψογες τεχνικές προδιαγραφές εικόνας και ήχους, μέσα σε ένα καταπράσινο περιβάλλον χωρίς διαφημιστικές ταμπέλες και θόρυβο.

CINE «ΜΕΛΙΝΑ» (Σωκράτους 65, Δραπετσώνα / 2104082530 / Γενική Είσοδος 3 ευρώ.

Ο θερινός Κινηματογράφος «Μελίνα» βρίσκεται στη Δραπετσώνα, πολύ κοντά στον Πειραιά. Είναι ο κινηματογράφος με τους περισσότερους επισκέπτες εκτός Δήμου.

Η Νόρα στο «Τρένο στο Ρουφ» με τη Μήδεια

CINE «ΜΑΡΘΑ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ» (Βύρωνος & Χηλής, Κερατσίνι /2104317270 / Γενικής Είσοδος 3 ευρώ)

Ο θερινός Κινηματογράφος «Μάρθα Καραγιάννη» βρίσκεται στην περιοχή της Ευγένειας.  Στις 2 και 3 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα στον Έλληνα σκηνοθέτη, Παντελή Βούλγαρη.

CINE «ΑΛΕΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΙΔΗΣ» (Πάρκο Σελεπίτσαρι, Αμφιάλη / 2104316943 / Γενική είσοδος 3 ευρώ)

Ο θερινός Κινηματογράφος «Αλέκος Χρυσοστομίδης» είναι αμφιθεατρικός και βρίσκεται εντός του Πάρκου Σελεπίτσαρι στην Αμφιάλη. Δίνει έμφαση στις ταινίες παιδιά, αλλά και δράσης για όλη της οικογένεια.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις