Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Θα το “φιλοσοφήσει” ο Ρουβίκωνας
ΕΛΛΑΔΑ

Θα το “φιλοσοφήσει” ο Ρουβίκωνας

Με ανάρτησή του στο facebook, το ηγετικό στέλεχος της συλλογικότητας του Ρουβίκωνα Γ.Καλαϊτζίδης προανήγγειλε το άνοιγμα και νέων χώρων «σε γειτονιές και πανεπιστήμια». Γραφείο και μάλιστα με  ώρες κοινού απέκτησε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας, ο Ρουβίκωνας, όπως τουλάχιστον προκύπτει από ανάρτηση του ηγετικού στελέχους της οργάνωσης Γιώργου Καλαϊτζίδη, sto facebook. Σύμφωνα με […]

Με ανάρτησή του στο facebook, το ηγετικό στέλεχος της συλλογικότητας του Ρουβίκωνα Γ.Καλαϊτζίδης προανήγγειλε το άνοιγμα και νέων χώρων «σε γειτονιές και πανεπιστήμια».

Γραφείο και μάλιστα με  ώρες κοινού απέκτησε στη Φιλοσοφική Σχολή του Πανεπιστημίου της Αθήνας, ο Ρουβίκωνας, όπως τουλάχιστον προκύπτει από ανάρτηση του ηγετικού στελέχους της οργάνωσης Γιώργου Καλαϊτζίδη, sto facebook.

Σύμφωνα με την ανάρτηση, ο Ρουβίκωνας απευθύνει την πρόσκληση «οργανωθείτε μαζί μας», αφού «θα ανοίγει σιγά σιγά νέους χώρους σε γειτονιές και πανεπιστήμια», ενώ ειδικά για τη Φιλοσοφική Σχολή, ο Γ.Καλαϊτζίδης γράφει ότι κάθε Τετάρτη από τις 10 το πρωί έως τη μιάμιση το μεσημέρι «για επικοινωνία με την ομάδα», «θα βρισκόμαστε στο στέκι μας στη Φιλοσοφική».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις