Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η «MissBumBum» 2017, με τα καλύτερα οπίσθια της γης, ονομάζεται Ρόζι
LIFESTYLE

Η «MissBumBum» 2017, με τα καλύτερα οπίσθια της γης, ονομάζεται Ρόζι

Η 28χρονη Βραζιλιάνα Ρόζι Ολιβέιρα μπορεί να καμαρώνει για τα οπίσθια της αφού, διακρίθηκε ύστερα από έναν «σκληρό» διαγωνισμό στη χώρα της σάμπα. Ο  διαγωνισμός «MissBumBum» που διεξάγεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια στη Βραζιλία και θεωρείται το ύπατο αξίωμα για τους ομορφότερους γλουτούς, την έκανε περήφανη. Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild,στον φετινό διαγωνισμό καλλίγραμμες […]

Η 28χρονη Βραζιλιάνα Ρόζι Ολιβέιρα μπορεί να καμαρώνει για τα οπίσθια της αφού, διακρίθηκε ύστερα από έναν «σκληρό» διαγωνισμό στη χώρα της σάμπα.

Ο  διαγωνισμός «MissBumBum» που διεξάγεται τα τελευταία τέσσερα χρόνια στη Βραζιλία και θεωρείται το ύπατο αξίωμα για τους ομορφότερους γλουτούς, την έκανε περήφανη.

Όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα Bild,στον φετινό διαγωνισμό καλλίγραμμες μοντέλες λικνίστηκαν στην πασαρέλα φορώντας μικροσκοπικό μπικίνι. Όταν όμως η Ρόζι ανέβηκε στην πασαρέλα κι άρχισε να δείχνει στο κοινό το φλογερό της ταμπεραμέντο, τότε κατάφερε να «μαγέψει» τους κριτές.

Μία μόνο ήταν η προϋπόθεση για τη συμμετοχή των διαγωνιζομένων, όπως επισημαίνει η μεγαλύτερη  εφημερίδα της Γερμανίας. H περιφέρεια των γλουτών τους να μην ξεπερνά τα 106 εκατοστά. Ευτυχώς, η περιφέρεια των γλουτών της Ρόζι αγγίζει τα 100 εκατοστά.

Η Ρόζι ξεχώρισε από τις συνολικά 100 διαγωνιζόμενες. Είκοσι επτά υποψήφιες επιλέχθηκαν για την δεύτερη φάση και στη συνέχεια, μέσω ηλεκτρονικής ψηφοφορίας, αναδείχθηκε η «MissbumΒum 2017».

 

 

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις