Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Η στιγμή που βρήκαν τα παγιδευμένα παιδιά (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Η στιγμή που βρήκαν τα παγιδευμένα παιδιά (vid)

Τα παγιδευμένα παιδιά σε σπηλιά στην Ταϊλάνδη βρήκαν, μετά από πολλών ημερών έρευνες, οι διασωστές. Τα 12 παιδιά και ο προπονητής τους είναι σε καλή κατάσταση αλλά παραμένουν παγιδευμένα στο σπήλαιο. Το καλό σενάριο είναι να τα βγάλουν εντός των επόμενων ημερών αλλά το κακό είναι ότι ίσως μείνουν εκεί μέχρι και τέσσερις μήνες. Παρά […]

Τα παγιδευμένα παιδιά σε σπηλιά στην Ταϊλάνδη βρήκαν, μετά από πολλών ημερών έρευνες, οι διασωστές.

Τα 12 παιδιά και ο προπονητής τους είναι σε καλή κατάσταση αλλά παραμένουν παγιδευμένα στο σπήλαιο. Το καλό σενάριο είναι να τα βγάλουν εντός των επόμενων ημερών αλλά το κακό είναι ότι ίσως μείνουν εκεί μέχρι και τέσσερις μήνες.

Παρά τις δυσκολίες και την όλη κατάσταση, τα παιδιά διακρίνονται να γελούν, ενώ κάνουν κι έναν παραδοσιακό ταϊλανδέζικο χαιρετισμό, μπροστά στην κάμερα.

Στο βίντεο που αναρτήθηκε στο λογαριασμό των Βατραχανθρώπων της Ταϊλάνδης στο Facebook, τα παιδιά διακρίνονται τυλιγμένα σε ισοθερμικές κουβέρτες αλουμινίου.

Θυμίζουμε πως τα ηλικίας 11 με 16 ετών παιδιά κι ο 25χρονος προπονητής τους εντοπίστηκαν τη Δευτέρα (2/7) εννιά μέρες μετά τον εγκλωβισμό τους στο σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ λόγω της ανόδου της στάθμης του νερού.

Οι Αρχές δεν είναι σίγουρες αν θα πρέπει να επιχειρηθεί σε αυτή τη φάση η απομάκρυνση των παιδιών, καθώς θα πρέπει να κάνουν μια επικίνδυνη κατάδυση δυόμιση χιλιομέτρων υπό αντίξοες συνθήκες μέσα σε θολά από τη λάσπη νερά και με μηδενική ορατότητα.

Τέλος η αγωνία για τα παγιδευμένα παιδιά

Επίθεση με μαχαίρι – Σκότωσε παιδιά σε σχολείο

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις