Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Η σεξουαλική κακοποίηση της Whitney Houston στα 7 της (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Η σεξουαλική κακοποίηση της Whitney Houston στα 7 της (pics)

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για την πολυτάραχη ζωή της Whitney Houston. Σύμφωνα με ένα νέο ντοκιμαντέρ για την ίδια, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών, η Whitney Houston ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από την αδερφή της γνωστής τραγουδίστριας Dionne Warwick (Ντιον Γούργουικ) και ξαδέλφη της ίδιας, Dee Dee Warwick (Ντι Ντι Γούργουικ). […]

Νέες αποκαλύψεις έρχονται στο «φως» της δημοσιότητας για την πολυτάραχη ζωή της Whitney Houston.

Σύμφωνα με ένα νέο ντοκιμαντέρ για την ίδια, το οποίο έκανε πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών, η Whitney Houston ήταν θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από την αδερφή της γνωστής τραγουδίστριας Dionne Warwick (Ντιον Γούργουικ) και ξαδέλφη της ίδιας, Dee Dee Warwick (Ντι Ντι Γούργουικ).

Η γνωστή τραγουδίστρια ντρεπόταν να το πει στην μητέρα της Cissy Houston σύμφωνα με τη θεία της, ενώ ένας άλλος συγγενής είχε πει ότι αν το μάθαινε η Cissy θα είχε επιτεθεί στην Ντι Ντι.

Διαβάστε ακόμα

Αποκαλύψεις για την περίεργη σεξουαλική ζωή της Whitney Houston (pics)

«Μαίρη, είχα πέσει κι εγώ θύμα κακοποίησης και ήταν γυναίκα», είχε αποκαλύψει η ίδια η Whitney Houston στη θεία της Μαίρη, η οποία τη βρήκε νεκρή.

Η κακοποίηση έγινε από τα 7 της ως τα 9 της έτη και της φανέρωσε πως η υπεύθυνη ήταν η Dee Dee.

Για τον παραπάνω ισχυρισμό μίλησε και ο αδερφός της Gary Garland ο οποίος μίλησε για τα παιδικά τους χρόνια στο ντοκιμαντέρ.

Η Ντι Ντι Γουόργουικ ήταν 18 χρόνια μεγαλύτερη από την αγαπημένη τραγουδίστρια και πέθανε σε ηλικία 63 ετών το 2008 εθισμένη στα ναρκωτικά.

Η Whitney Houston βρέθηκε νεκρή σε ηλικία 48 ετών στην μπανιέρα ξενοδοχείου το 2012.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις