Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Παναγιώταρου σχολιάζει τη φωτο της Τούνη στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος (vid)
LIFESTYLE

Η Παναγιώταρου σχολιάζει τη φωτο της Τούνη στο Μνημείο του Ολοκαυτώματος (vid)

Την φωτογραφία από το Μνημείο του Ολοκαυτώματος στο Βερολίνο που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη στο Instagram σχολίασε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη είχε δημοσιεύσει στο Instagram μία φωτογραφία από το Μνημείο του Ολοκαυτώματος φορώντας μίνι φούστα ή σορτς με αποτέλεσμα να εξοργίσει πολλούς χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι σχολίασαν πως δεν είναι σωστό να […]

Παναγιώταρου

Την φωτογραφία από το Μνημείο του Ολοκαυτώματος στο Βερολίνο που δημοσίευσε η Ιωάννα Τούνη στο Instagram σχολίασε η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου.

Συγκεκριμένα, η Ιωάννα Τούνη είχε δημοσιεύσει στο Instagram μία φωτογραφία από το Μνημείο του Ολοκαυτώματος φορώντας μίνι φούστα ή σορτς με αποτέλεσμα να εξοργίσει πολλούς χρήστες του διαδικτύου, οι οποίοι σχολίασαν πως δεν είναι σωστό να ποζάρει σε ένα τέτοιο μνημείο που έχει τόσο μεγάλη ιστορία.

Την φωτογραφία της λοιπόν σχολίασε και η πρώην συμπάικτριά της στο My Style Rocks .

Όπως είπε, ήταν λάθος της που έκανε μία τέτοια δημοσίευση.

Μιλώντας στην εκπομπή Happy Day η παίκτρια του My Style Rocks 1 ανέφερε πως ήταν πολύ άσχημο αυτό που έκανε η Ιωάννα Τούνη.

«Ήταν πολύ άσχημο αυτό που έκανε η Ιωάννα γιατί είναι ένα μνημείο και οι άνθρωποι το έχουν συνδέσει με άλλα γεγονότα! Δε θα το έκανα στη θέση της. Ήταν λάθος της. Θα το επισκεπτόμουν αλλά ουδέποτε θα έβγαζα φωτογραφία της», σχολίασε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις