Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η Πέγκυ Ζήνα εξόργισε την οικογένεια της Βίκυς Μοσχολιού (vid)
LIFESTYLE

Η Πέγκυ Ζήνα εξόργισε την οικογένεια της Βίκυς Μοσχολιού (vid)

Η διαφορετική εκδοχή του κορυφαίου τραγουδιού «Άνθρωποι Μονάχοι» που ακούστηκε στα MAD VMA 2018, προκάλεσε κόντρα. Η οικογένειας της Βίκυς Μοσχολιού τα βάζει με την Πέγκυ Ζήνα που το τραγούδησε. Το «Άνθρωποι μονάχοι», των Γιάννη Σπανού και Γιάννη Καλαμίτση, είναι αναρτημένο στο YouTube και ακούστηκε στα MAD VMA 2018 με στοιχεία ραπ και έναν νεαρό […]

Η διαφορετική εκδοχή του κορυφαίου τραγουδιού «Άνθρωποι Μονάχοι» που ακούστηκε στα MAD VMA 2018, προκάλεσε κόντρα.

Η οικογένειας της Βίκυς Μοσχολιού τα βάζει με την Πέγκυ Ζήνα που το τραγούδησε. Το «Άνθρωποι μονάχοι», των Γιάννη Σπανού και Γιάννη Καλαμίτση, είναι αναρτημένο στο YouTube και ακούστηκε στα MAD VMA 2018 με στοιχεία ραπ και έναν νεαρό τενόρο ο οποίος ερμηνεύει στίχους του τραγουδιού στα ιταλικά.

Όπως δήλωσε στην Espresso, η μικρότερη κόρη της Βίκυς Μοσχολιού, Ευαγγελία Δομάζου «μας ζήτησαν άδεια για να βάλουν στην αρχή της διασκευής αυτής του ‘Άνθρωποι Μονάχοι’ τη φωνή της μητέρας μας κι εμείς αρνηθήκαμε.

Power of Love: Στέλλα & Πάνος σε… αυστηρά ενημερωτική εκπομπή! (vid)

Θεωρώ ότι είναι ιεροσυλία για τέτοια κομμάτια να τα πειράζουμε και να τα αλλοιώνουμε. Και θα το πράξουμε φυσικά σε κάθε τέτοιου είδους ενέργειες, προκειμένου να διαφυλάξουμε τη μνήμη της μητέρας μας».

Η κόρη της Βίκυς Μοσχολιού έγραψε μάλιστα και στο facebook, «Αυτή η μετάλλαξη του τραγουδιού «Άνθρωποι μοναχοί» ανέδειξε μία φανταχτερά καμουφλαρισμένη ματαιοδοξία, όλων αυτών που δεν αντιλαμβάνονται τις αξίες (Με ραπ, τενόρους και παροδικές φωνές).

Το να τιμάτε, δε σημαίνει ταύτιση ούτε αλλοίωση. Όμως τα νέα παιδιά με το καθαρό μυαλό τους είναι ανάγκη να μάθουν τις αξίες αυτές, τους αυθεντικούς καλλιτέχνες, να διδαχτούν από τις ερμηνείες τους και να παράξουν και οι ίδιοι αργότερα πολιτισμό!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις