Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Η “μαύρη” λίστα στη δημοσιότητα: Όσοι χάθηκαν με φρικτό τρόπο, από την πύρινη λαίλαπα
ΕΛΛΑΔΑ

Η “μαύρη” λίστα στη δημοσιότητα: Όσοι χάθηκαν με φρικτό τρόπο, από την πύρινη λαίλαπα

Η λίστα με τα ονόματα των νεκρών στη φωτιά στο Μάτι και τον Νέο Βουτζά βλέπει το φως της δημοσιότητας. Η λίστα αυτή με τους με τους 92 νεκρούς έφτασε χθες στα χέρια των Εισαγγελέων που διενεργούν την έρευνα για τις ευθύνες. Περιλαμβάνει τα στοιχεία όσων ταυτοποιήθηκαν, των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους σε […]

Η λίστα με τα ονόματα των νεκρών στη φωτιά στο Μάτι και τον Νέο Βουτζά βλέπει το φως της δημοσιότητας.

Η λίστα αυτή με τους με τους 92 νεκρούς έφτασε χθες στα χέρια των Εισαγγελέων που διενεργούν την έρευνα για τις ευθύνες. Περιλαμβάνει τα στοιχεία όσων ταυτοποιήθηκαν, των ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους σε κάποιο νοσοκομείο, αλλά και δύο άτομα που ακόμη δεν έχουν αναζητηθεί από τους οικείους τους και δεν έχουν ταυτοποιηθεί.

Λίγη ώρα μετά την δημοσιοποίηση της λίστας, αυτή μεγάλωσε αφού μια 78χρονη η γυναίκα που νοσηλεύονταν στο Σισμανόγλειο δεν τα κατάφερε και έχασε την μάχη.

Συνεπώς πλέον οι νεκροί είναι 93.

Είναι ο τραγικός κατάλογος των ανθρώπων που βρήκαν μαρτυρικό θάνατο στις φλόγες στο Νέο Βουτζά και στο Μάτι της Αττικής. Ανάμεσά τους βρίσκονται 11  παιδιά, 45 γυναίκες και 35 άνδρες. Δυο άνθρωποι ακόμη δεν έχουν αναζητηθεί από κανέναν.

Δυστυχώς εξακολουθούν να είναι σε σοβαρή κατάσταση νοσηλευόμενοι σε ΜΕΘ ακόμη 6 άνθρωποι, ενώ υπάρχουν άλλοι 34 εγκαυματίες στα νοσοκομεία. Ανάμεσα στους εγκαυματίες είναι ένα παιδάκι.

 

Δείτε ακόμη:

Γατα στο Μάτι

Φωτογράφος του AFP: «Έχω πάει σε εμπόλεμες ζώνες, σε βομβαρδισμούς. Αυτό στο Μάτι, ήταν χειρότερο…»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις