Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Η επόμενη ημέρα για τον Παναθηναϊκό μετά το «χρυσό» deal
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Η επόμενη ημέρα για τον Παναθηναϊκό μετά το «χρυσό» deal

Έρχεται στην Αθήνα ο Παϊρόι Πιενγκοπονσάντ μετά το «ναι» του Γιάννη Αλαφούζου στην πρότασή του. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εντός της εβδομάδας ίσως ολοκληρωθεί η μεταβίβαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. Θυμίζουμε πως ο Έλληνας επιχειρηματίας απάντησε θετικά στην πρόταση του Ταϊλανδού για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της… πράσινης ομάδας. Διαβάστε ακόμα Νέο… χτύπημα στον Γιαννακόπουλο […]

Έρχεται στην Αθήνα ο Παϊρόι Πιενγκοπονσάντ μετά το «ναι» του Γιάννη Αλαφούζου στην πρότασή του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, εντός της εβδομάδας ίσως ολοκληρωθεί η μεταβίβαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Θυμίζουμε πως ο Έλληνας επιχειρηματίας απάντησε θετικά στην πρόταση του Ταϊλανδού για την εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της… πράσινης ομάδας.

Διαβάστε ακόμα

Νέο… χτύπημα στον Γιαννακόπουλο από τη Euroleague

Ο άνθρωπος που έχει αναλάβει να «τρέξει» το deal, βρίσκεται στο Λονδίνο και εντός της εβδομάδας αναμένεται στην Αθήνα για την τελική συζήτηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ, ώστε όλα να μπουν στην τελική ευθεία και ο Παναθηναϊκός να φτάσει πιο κοντά στην οριστική αλλαγή σελίδας.

Όπως φαίνεται, το «τριφύλλι» είναι πολύ κοντά στο να περάσει στην επόμενη ημέρα, αλλά μένει το fund να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις και να προχωρήσει και με τυπικό τρόπο το deal.

Σημειώνεται πως ο Ταϊλανδός μεγιστάνας θέλει «καθαρή» από χρέη την ΠΑΕ, προκειμένου να προχωρήσει στην μεγάλη επένδυση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις