Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Η αρετουσάριστη φωτογραφία της Κλόε Καρντάσιαν- Τρομάζεις να τη γνωρίσεις
LIFESTYLE

Η αρετουσάριστη φωτογραφία της Κλόε Καρντάσιαν- Τρομάζεις να τη γνωρίσεις

Οι αδερφές Καρντάσιαν είναι πάντα στην τρίχα, με τρέσες, πανάκριβα ρούχα, υπερβολικό μακιγιάζ και όλα τα φλας πάνω τους. Το ίδιο και η Κλοέ, η 33χρονη reality star που είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον 26χρονο μπασκετμπολίστα Tristan Thompson. Οι φωτογραφίες της είναι προσεγμένες και φροντίζει να μην την πιάσουν ποτέ αδιάβαστη οι παπαράτσι. Να […]

Οι αδερφές Καρντάσιαν είναι πάντα στην τρίχα, με τρέσες, πανάκριβα ρούχα, υπερβολικό μακιγιάζ και όλα τα φλας πάνω τους. Το ίδιο και η Κλοέ, η 33χρονη reality star που είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί με τον 26χρονο μπασκετμπολίστα Tristan Thompson.

Οι φωτογραφίες της είναι προσεγμένες και φροντίζει να μην την πιάσουν ποτέ αδιάβαστη οι παπαράτσι. Να όμως που, από κοντά και χωρίς φίλτρα, η αληθινή Κλόε, λίγη σχέση έχει με την Κλόε που βλέπουμε στο reality show και το Instagram.

Keeping up #gocavs

A post shared by Taya El-Hayek ? (@taya_elhayek) on

?

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

❥ Good American Campaign ❥

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

 

Τουλάχιστον αυτό φαίνεται από την φωτογραφία που ανέβασε μια φαν της στο Instagram, η οποία έχει τραβηχτεί κατά τη διάρκεια ενός αγώνα μπάσκετ, όπου η Kλόε ποζάρει με τους θαυμαστές της. Τα μαλλιά της είναι χωρίς τρέσες, το μακιγιάζ της πιο φυσικό και η ίδια μοιάζει με… κανονική γυναίκα.

«Ουάου, μοιάζει εντελώς διαφορετική χωρίς φίλτρα. Είναι ωραίο όμως να τη βλέπεις να χαμογελάει αληθινά χωρίς να κάνει duck face», σχολίασε εύστοχα ένας. Από την άλλη, οι περισσότεροι την κατέκριναν για την «ψευτιά» που έχει πάνω της, τονίζοντας ότι η διαφορά είναι τρομακτική…

Sort of over Andrew and Hrush in this picture but I got over it and I love them again ?

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις