Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Η αποκάλυψη δημοσιογράφου για τον καρκίνο: «Ξέρω ότι θα χάσω»
ΕΛΛΑΔΑ

Η αποκάλυψη δημοσιογράφου για τον καρκίνο: «Ξέρω ότι θα χάσω»

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε ο ίδιος το πρόβλημα υγείας του. Μέσα από τον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, o Γιώργος Βότσκαρης δημοσιοποιεί το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει. Ο δημοσιογράφος του STAR, Γιώργος Βότσκαρης, ανέφερε ότι αντιμετωπίζει τον καρκίνο, με τους φίλους του να σπεύδουν να του ευχηθούν περαστικά και να του δώσουν κουράγιο να συνεχίσει […]

Ο γνωστός δημοσιογράφος αποκάλυψε ο ίδιος το πρόβλημα υγείας του.

Μέσα από τον προσωπικό και επίσημο λογαριασμό του στο Facebook, o Γιώργος Βότσκαρης δημοσιοποιεί το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο δημοσιογράφος του STAR, Γιώργος Βότσκαρης, ανέφερε ότι αντιμετωπίζει τον καρκίνο, με τους φίλους του να σπεύδουν να του ευχηθούν περαστικά και να του δώσουν κουράγιο να συνεχίσει κερδίζοντας τη μάχη.

Διαβάστε ακόμα: Κλόι Μέλας: Η Ελληνοαμερικανίδα που «ξεσκέπασε» τον Φρίμαν (pics)

Η ανάρτηση της Κυριακής 3/6

«Αύριο είναι μια σημαντική μέρα για ένα πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζω, ωστόσο σήμερα ένιωσα την ανάγκη να πω κάποια πράγματα.Τον άνθρωπο και το πόσο αγωνιστής είναι δεν το καθαρίζουν οι φωτογραφίες στο Facebook ούτε το να κοιτάει την καρέκλα. Το αγωνιστή τον άνθρωπο τον διακρίνει το πείσμα να πετύχει, η εντιμότητα και η αλήθεια. Μετά από 11 χρόνια στον συνδικαλισμό συνεχίζω να παλεύω και να διεκδικώ με τον ίδιο τρόπο όπως την πρώτη μέρα και με την ίδια διάθεση. Αν αύριο όλα πάνε καλά θα αγωνίζομαι το ίδιο αν δεν πάνε τότε θα έχω ένα διπλό αγώνα και υπόσχομαι ότι θα τον δώσω με όλες μου τις δυνάμεις.

Γιώργος Βότσκαρης

Υ.Γ. για τον συνάδελφο που λέει για τις φώτο μου θα πω απλά ότι είναι πολύ λίγος και πολύ μικρός για να με φτάσει.

Υ.Γ. 2 Κάποια στιγμή ας γίνει ένας οικονομικός έλεγχος στις συνδικαλιστικές ενώσεις του τύπου δεν είναι κακό, εκτός αν κάποιοι φοβούνται».

Η ανάρτηση της Δευτέρας 4/6 

«Τελικά γεννήθηκα άτυχος θα πολεμήσω τον καρκίνο αν και ξέρω ότι θα χάσω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις