Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / PLUS / Ζώδια και σχέσεις: Ποια είναι αμετανόητα και δεν ζητούν συγγνώμη
PLUS

Ζώδια και σχέσεις: Ποια είναι αμετανόητα και δεν ζητούν συγγνώμη

Υπάρχουν μερικά ζώδια τα οποία είναι αμετανόητα και δεν ζητούν συγγνώμη. Kατά πόσο μπορεί να συγχωρήσει την προδοσία και την απιστία ο καθένας; Σύμφωνα με το astrology. gr, το πώς θα συγχωρήσει και θα κινηθεί το κάθε ζώδιο είναι και αυτό μια εξελικτική διαδικασία την οποία χρειάζεται να την κάνει ο καθένας. ΚΡΙΟΣ: Όταν βλέπει ότι […]

Υπάρχουν μερικά ζώδια τα οποία είναι αμετανόητα και δεν ζητούν συγγνώμη.

Kατά πόσο μπορεί να συγχωρήσει την προδοσία και την απιστία ο καθένας; Σύμφωνα με το astrology. gr, το πώς θα συγχωρήσει και θα κινηθεί το κάθε ζώδιο είναι και αυτό μια εξελικτική διαδικασία την οποία χρειάζεται να την κάνει ο καθένας.

ΚΡΙΟΣ: Όταν βλέπει ότι έχει άδικο είτε με τον ένα τρόπο είτε με τον άλλο μπορεί και άκομψα να ζητήσει συγγνώμη.

ΤΑΥΡΟΣ: Αν έχει αδικηθεί θα αργήσει να το ξεχάσει και μερικές φορές σε ακραίες περιπτώσεις μπορεί να το κρατήσει για πολύ μεγάλο διάστημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορεί να ζητήσουν συγγνώμη επιφανειακά γιατί δεν τους είναι και πολύ δύσκολο αλλά τελικά μέσα τους χρειάζεται να κάνουν πολύ μεγάλη δουλειά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Παρόλο που εξωτερικά δείχνουν μόνιμα ευαίσθητοι και πληγωμένοι από τις συμπεριφορές των γύρω τους όταν έρθει η ώρα που θα πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη, θα το κάνουν με μεγάλη συντριβή και κατάνυξη.

ΛΕΩΝ: Εδώ έχουμε να κάνουμε με εγωιστές οι οποίοι σπάνια ζητούν συγγνώμη γιατί πιστεύουν για τον εαυτό τους ότι δεν κάνουν σχεδόν ποτέ λάθη και φταίνε οι άλλοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν του δίνεται περιθώριο ούτε να ζητήσει συγγνώμη αλλά ούτε και να συγχωρήσει κάποιον άλλο αφού συνέχεια βγάζει συμπεράσματα για τον εαυτό του και για τους άλλους.

Διαβάστε ακόμα: Ποια ζώδια ταιριάζουν – Αισθηματικές προβλέψεις Ιουνίου 2018

ΖΥΓΟΣ: Προσπαθούν να μην δημιουργούν τέτοιες καταστάσεις μεταξύ των σχέσεων τους για να μην βρεθούν στη δύσκολη θέση που έχει να κάνει με την σύγκρουση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αν δεν βρουν την αποδοχή επειδή το απαιτούν και αυτό είναι το λάθος τους τότε θυμώνουν και δεν ζητούν συγνώμη αλλά ούτε και συγχωρούν.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Οι Τοξότες, θυμώνουν, ξεθυμώνουν ζητούν εύκολα συγνώμη και μετά θυμώνουν και πάλι από την αρχή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Εδώ έχουμε τα άτομα που δεν μπορούν να αδικήσουν εύκολα και προσπαθούν όσο μπορούν να είναι σωστοί, δίκαιοι και αντικειμενικοί.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σπάνια ζητούν συγνώμη γιατί νιώθουν ότι είναι αδύνατον να γίνουν λάθη από την πλευρά τους.

ΙΧΘΥΕΣ: Αγαπούν, κλαίνε, συναισθάνονται και γενικά δείχνουν ενδιαφέρον και εύκολη αποδοχή, ενώ σπάνια μνησικακούν.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις