Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ζακ Κωστόπουλος: Στον ανακριτή σήμερα οι δύο αστυνομικοί (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Ζακ Κωστόπουλος: Στον ανακριτή σήμερα οι δύο αστυνομικοί (vid)

Το κατώφλι του ανακριτή περνούν σήμερα οι δύο αστυνομικοί που εμφανίζονται σε βίντεο να περνούν χειροπέδες στον Ζακ Κωστόπουλο. Οι Αρχές, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση, προχώρησαν την έρευνα και ταυτοποίησαν τους αστυνομικούς που εμφανίζονται στα βίντεο. Οι αστυνομικοί κλήθηκαν ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για το αδίκημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης. Κατηγορία που έχει απαγγελθεί και […]

Αστυνομικοί προσπαθούν να συλλάβουν τον Ζακ Κωστόπουλο

Το κατώφλι του ανακριτή περνούν σήμερα οι δύο αστυνομικοί που εμφανίζονται σε βίντεο να περνούν χειροπέδες στον Ζακ Κωστόπουλο.

Οι Αρχές, μετά τις τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση, προχώρησαν την έρευνα και ταυτοποίησαν τους αστυνομικούς που εμφανίζονται στα βίντεο.

Οι αστυνομικοί κλήθηκαν ενώπιον του ανακριτή προκειμένου να δώσουν εξηγήσεις για το αδίκημα της θανατηφόρας σωματικής βλάβης.

Κατηγορία που έχει απαγγελθεί και στους δύο άλλους κατηγορουμένους για την υπόθεση, τον ιδιοκτήτη του κοσμηματοπωλείου και τον μεσίτη.

Η οικογένεια του Ζακ έχει ζητήσει η κατηγορία να μετατραπεί από θανατηφόρα σωματική βλάβη σε ανθρωποκτονία από πρόθεση με ενδεχόμενο δόλο.

Το αίτημα ήρθε μετά την ολοκλήρωση της ολοκλήρωση της ιατροδικαστικής εξέτασης. Σύμφωνα με την έκθεση, ο θάνατος του Ζακ προήλθε από τα χτυπήματα που δέχθηκε προσπαθώντας να φύγει από το σημείο.

Το αίτημα της οικογένειας εδράζεται στο πόρισμα του τεχνικού συμβούλου, ως προς την αιτία θανάτου, αλλά και στο βιντεοληπτικό υλικό.

Σε αυτό καταγράφονται οι δύο κατηγορούμενοι καταστηματάρχες να χτυπούν τον 33χρονο ενώ προσπαθεί να βγει από το κάτω μέρος της θρυμματισμένης βιτρίνας του κοσμηματοπωλείου.

Οι αστυνομικοί αναμένεται να λάβουν προθεσμία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις