Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Ζακ Κωστόπουλος: Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Τα χτυπήματα από αστυνομικούς
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζακ Κωστόπουλος: Νέο βίντεο ντοκουμέντο – Τα χτυπήματα από αστυνομικούς

Νέο βίντεο που δείχνει το λιντσάρισμα που δέχτηκε ο Ζακ Κωστόπουλος φέρνει στο φως η Εφημερίδα των Συντακτών. Στο βίντεο ακούγονται οι αστυνομικοί που σέρνουν, βαράνε με γκλομπ και κλωτσάνε τον σχεδόν αναίσθητο 33χρονο ενώ ένας αστυνομικός κρατάει με γυμνά χέρια ένα μαχαίρι. Η «Εφ.Συν.» φέρνει στη δημοσιότητα ένα βίντεο που έφτασε στα χέρια μας […]

Νέο βίντεο που δείχνει το λιντσάρισμα που δέχτηκε ο Ζακ Κωστόπουλος φέρνει στο φως η Εφημερίδα των Συντακτών.

Στο βίντεο ακούγονται οι αστυνομικοί που σέρνουν, βαράνε με γκλομπ και κλωτσάνε τον σχεδόν αναίσθητο 33χρονο ενώ ένας αστυνομικός κρατάει με γυμνά χέρια ένα μαχαίρι.

Η «Εφ.Συν.» φέρνει στη δημοσιότητα ένα βίντεο που έφτασε στα χέρια μας μόλις χθες από αυτόπτη μάρτυρα της στιγμής. Είναι τραβηγμένο με κινητό τηλέφωνο και έχει διάρκεια ένα λεπτό και 30 δευτερόλεπτα.

Τουλάχιστον 8 αστυνομικοί έχουν πέσει από πάνω του ώστε να τον συλλάβουν – ένας κρατάει κλομπ. Ήδη από το πέμπτο δευτερόλεπτο ένας αστυνομικός φαίνεται να κρατάει με γυμνά χέρια το μαχαίρι – το θεωρούμενο ως πειστήριο του εγκλήματος.

Ένας από τους αστυνομικούς κλοτσάει τον Ζακ Κωστόπουλο στα οπίσθια. Ο 33χρονος φαίνεται να μην έχει τις αισθήσεις του

Ο αιμόφυρτος Ζακ κείτεται χωρίς τις αισθήσεις του στον πεζόδρομο, ανάμεσα σε τέσσερις αστυνομικούς που προσπαθούν να του περάσουν χειροπέδες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις