Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Ερντογάν: «Δεν θα βάλουμε τους S-400 σε αποθήκη»
ΚΟΣΜΟΣ

Ερντογάν: «Δεν θα βάλουμε τους S-400 σε αποθήκη»

Επιμένει να προχωρήσει στην αγορά των πυραύλων s-400 ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και μάλιστα «ενημερώνει» πως αν χρειαστεί θα χρησιμοποιήσει τους πυραύλους. «Δεν θα αγοράσουμε μόνο τους S-400 και θα τους βάλουμε σε μια αποθήκη. Θα τους χρησιμοποιήσουμε αν χρειαστεί. Αυτό είναι ένα αμυντικό σύστημα» τόνισε ο Τούρκος Πρόεδρος Διαβάστε ακόμα: Βαρύ το κλίμα στα Σκόπια: […]

Επιμένει να προχωρήσει στην αγορά των πυραύλων s-400 ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν και μάλιστα «ενημερώνει» πως αν χρειαστεί θα χρησιμοποιήσει τους πυραύλους.

«Δεν θα αγοράσουμε μόνο τους S-400 και θα τους βάλουμε σε μια αποθήκη. Θα τους χρησιμοποιήσουμε αν χρειαστεί. Αυτό είναι ένα αμυντικό σύστημα» τόνισε ο Τούρκος Πρόεδρος

Διαβάστε ακόμα:

Βαρύ το κλίμα στα Σκόπια: «Προδότης» ο Ζάεφ (pic)

Και συνέχισε διαψεύδοντας τα όσα ακούγονταν περί αγοράς αλλά μη χρήσης των πυραύλων S400: «Τι να το κάνουμε αν δεν χρησιμοποιήσουμε αυτό το αμυντικό σύστημα; Θα εξαρτηθούμε και πάλι από τις ΗΠΑ; Όταν τα ζητάμε εδώ και χρόνια, η απάντηση που μας δίνεται είναι: Το Κογκρέσο των ΗΠΑ δεν το επιτρέπει. Κουραστήκαμε από αυτό», δήλωσε ο Ερντογάν.

«Η Ρωσία ανταποκρίθηκε στην προσφορά μας με μια πολύ δελεαστική προσφορά. Είπαν ότι θα γίνει ακόμη και μια κοινή παραγωγή. Και όσον αφορά τα δάνεια, μας έχουν προσφέρει αρκετά καλούς όρους δανείου. Αυτή τη στιγμή διεξάγουμε τη διαδικασία αυτή», δήλωσε ο πρόεδρος.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις