Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επιτέθηκε στον Μπουτάρη και μετά έκανε διάρρηξη
ΕΛΛΑΔΑ

Επιτέθηκε στον Μπουτάρη και μετά έκανε διάρρηξη

Απίστευτο! Μετά την επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ο 36χρονος ομογενής από τη Γεωργία, διέρρηξε κρεοπωλείο. Πρόκειται για τον έναν εκ των συνολικά τεσσάρων μέχρι στιγμής συλληφθέντων για τα επεισόδια του Σαββάτου. Σύμφωνα με πληροφορίες από το Voria.gr, ο 36χρονος μαζί με άλλους δύο δράστες δρώντας από κοινού, διέρρηξαν κρεοπωλείο που βρίσκεται στο κέντρο […]

Απίστευτο! Μετά την επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, ο 36χρονος ομογενής από τη Γεωργία, διέρρηξε κρεοπωλείο.

Πρόκειται για τον έναν εκ των συνολικά τεσσάρων μέχρι στιγμής συλληφθέντων για τα επεισόδια του Σαββάτου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Voria.gr, ο 36χρονος μαζί με άλλους δύο δράστες δρώντας από κοινού, διέρρηξαν κρεοπωλείο που βρίσκεται στο κέντρο της πόλης τα ξημερώματα της Κυριακής.

Οι δράστες αφαίρεσαν από το κατάστημα, το συρτάρι ταμειακής μηχανής στην οποία υπήρχε άγνωστο μέχρι στιγμής χρηματικό ποσό.

Διαβάστε ακόμα:

Επίθεση Τσίπρα σε ΝΔ για Μπουτάρη

Οι δράστες λίγη ώρα αργότερα συνελήφθησαν και βρέθηκαν στην κατοχή του ενός μικροποσότητες ναρκωτικών ουσιών.

Η δίκη για τη διάρρηξη πήρε αναβολή και ο ίδιος θα παρουσιαστεί στο αυτόφωρο την ερχόμενη Πέμπτη για τη ληστεία στο κρεοπωλείο.

Βέβαια για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει σχετικά με την επίθεση κατά Μπουτάρη, παρουσιάστηκε στο αυτόφωρο μαζί με τους άλλους δύο συλληφθέντες, όμως η δίκη των τριών ατόμων αναβλήθηκε για την ερχόμενη Τετάρτη, 23 Μαΐου 2018.

Το δικαστήριο έδωσε εντολή οι τρεις συλληφθέντες να παραμείνουν κρατούμενοι ως την εκδίκαση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις