Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ / Επιδημία οι κλοπές ελαστικών και ζαντών
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Επιδημία οι κλοπές ελαστικών και ζαντών

Του Πέτρου Καρσιώτη Διαστάσεις παίρνουν οι κλοπές ελαστικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών τον τελευταίο καιρό. Από την Αστυνομία σε χρονικό διάστημα λίγων ημερών, συνελήφθησαν τρία άτομα για κλοπές ελαστικών και ζαντών αυτοκινήτων. Στην περιοχή του Ελληνικού, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής συνελήφθη ένας 22χρονος ημεδαπός, για κλοπή ελαστικών από αποθήκη. Όπως προέκυψε από την έρευνα, […]

Του Πέτρου Καρσιώτη

Διαστάσεις παίρνουν οι κλοπές ελαστικών αυτοκινήτων και μοτοσυκλετών τον τελευταίο καιρό.

Από την Αστυνομία σε χρονικό διάστημα λίγων ημερών, συνελήφθησαν τρία άτομα για κλοπές ελαστικών και ζαντών αυτοκινήτων.

Στην περιοχή του Ελληνικού, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Νοτιανατολικής Αττικής συνελήφθη ένας 22χρονος ημεδαπός, για κλοπή ελαστικών από αποθήκη.

Όπως προέκυψε από την έρευνα, ο 22χρονος, εκμεταλλευόμενος την επαγγελματική του απασχόληση στην αποθήκη, αφαιρούσε από τον περασμένο Ιανουάριο και κατά διαστήματα, ζάντες και ελαστικά αυτοκινήτων.

Στη συνέχεια ανέβαζε αγγελίες στο διαδίκτυο και τα πωλούσε σε πολύ χαμηλότερες τιμές της πραγματικής τους αξίας.

Σπείρες Ναπολιτάνων αρπάζουν πανάκριβα ρολόγια στη Μύκονο

Στις έρευνες, που ακολούθησαν, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 32 ζάντες, 43 ελαστικά, 77 καπάκια ζαντών και 6 σπρέι βαφής ζαντών.

Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Ραφήνας-Πικερμίου, προχώρησαν στη σύλληψη δύο Αλβανών για κλοπή ελαστικών αυτοκινήτων.

Όπως προέκυψε, διέρρηξαν αποθήκη ελαστικών στο Πικέρμι και αφαίρεσαν από το εσωτερικό της 1.500 ελαστικά, τα οποία απέκρυψαν σε αποθήκη στο Κορωπί.

Από τις έρευνες στις οικίες τους, σε οχήματα και στην αποθήκη, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 519 ελαστικά, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν ως μέσα διάπραξης της κλοπής δύο φορτηγά, εκ των οποίων το ένα κλεμμένο, ένα αυτοκίνητο και μία μοτοσυκλέτα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις