Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Επεισόδια μεταξύ ΜΑΤ και ΠΟΕΔΗΝ: Αυγά, βρισιές και καταγγελίες!
ΕΛΛΑΔΑ

Επεισόδια μεταξύ ΜΑΤ και ΠΟΕΔΗΝ: Αυγά, βρισιές και καταγγελίες!

Επεισόδια μεταξύ ΜΑΤ και ΠΟΕΔΗΝ σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας στο Μέγαρο Μαξίμου. Κλούβες των ΜΑΤ είχαν φράξει τον δρόμο με σκοπό να εμποδίσουν τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ να φθάσουν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Ωστόσο, κάποια μέλη της ΠΟΕΔΗΝ βρήκαν ένα μικρό άνοιγμα και έφθασαν στο σημείο που ήθελαν, με κύριο αίτημα να δουν τον πρωθυπουργό. […]

Επεισόδια μεταξύ ΜΑΤ και ΠΟΕΔΗΝ σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας στο Μέγαρο Μαξίμου.

Κλούβες των ΜΑΤ είχαν φράξει τον δρόμο με σκοπό να εμποδίσουν τα μέλη της ΠΟΕΔΗΝ να φθάσουν έξω από το Μέγαρο Μαξίμου. Ωστόσο, κάποια μέλη της ΠΟΕΔΗΝ βρήκαν ένα μικρό άνοιγμα και έφθασαν στο σημείο που ήθελαν, με κύριο αίτημα να δουν τον πρωθυπουργό.

Πρόκειται για εργαζομένους σε ψυχιατρικά νοσοκομεία, οι οποίοι διαμαρτύρονται για την υποστελέχωση και την υποχρηματοδότηση που οδηγούν τα εν λόγω νοσοκομεία σε λουκέτο όπως αναφέρουν.

Διαβάστε ακόμα

Ληστεία σε σπίτι – Έπεσαν πυροβολισμοί

Οι διαδηλωτές κρατούν πανό με συνθήματα τα οποία έχουν κρεμάσει σε ιμάντες με τους οποίους δένουν τους ψυχικά πάσχοντες.

«Έχουμε να κάνουμε με μια κυβέρνηση που είναι κλούβια στην ιδεολογία», ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι διαδηλωτές πέταξαν αυγά στα ΜΑΤ, ενώ στη συνέχεια επιχείρησαν να μπουν στην αυλή του Μεγάρου Μαξίμου. Τα ΜΑΤ αντέδρασαν και προσπάθησαν να τους εμποδίσουν με σπρωξίματα.

Μια καταγγελία για ξυλοδαρμό ήρθε από μια γυναίκα υποστηρίζοντας ότι τη χτύπησαν άνδρες των ΜΑΤ με γκλομπ, ενώ ακολούθησαν και βρισιές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις