Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Επίθεση στον Καμμένο: Δεν σε φοβάμαι αποστάτη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επίθεση στον Καμμένο: Δεν σε φοβάμαι αποστάτη

«Ο Δημήτρης Καμμένος έκανε ένα ακόμη βήμα στον ηθικό του κατήφορο. Προσπαθώντας να “δικαιολογήσει” τη συνειδητή αποστασία στηρίζοντας την πρόταση δυσπιστίας του Κυριάκου και της Νέας Δημοκρατίας, άρχισε να στοχοποιεί πρόσωπα των ΑΝΕΛ για να τα εκφοβίσει». Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης, «για τα ασύστολα ψεύδη του Δημήτρη Καμμένου». «Δεν σε φοβάμαι […]

«Ο Δημήτρης Καμμένος έκανε ένα ακόμη βήμα στον ηθικό του κατήφορο. Προσπαθώντας να “δικαιολογήσει” τη συνειδητή αποστασία στηρίζοντας την πρόταση δυσπιστίας του Κυριάκου και της Νέας Δημοκρατίας, άρχισε να στοχοποιεί πρόσωπα των ΑΝΕΛ για να τα εκφοβίσει».

Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, Θεόδωρος Τοσουνίδης, «για τα ασύστολα ψεύδη του Δημήτρη Καμμένου».

«Δεν σε φοβάμαι αποστάτη. Γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στη Μακεδονία και στη Θεσσαλονίκη. Δεν θα μπορούσα ποτέ να παραδώσω, ούτε στο ελάχιστο, τίποτα από την Ελλάδα και τη Μακεδονία. Ψεύδεσαι, συκοφαντείς και απειλείς χωρίς συνείδηση σαν ένας νέος «εφιάλτης».

Χωρίς ίχνος ντροπής παραμένεις στη θέση του αντιπροέδρου της Βουλής, καταπατώντας τον Κανονισμό και τσαλαπατώντας την ίδια σου τη δέσμευση ότι θα παραιτηθείς. Σε παραδίδω στην κρίση των συμπατριωτών μου», κατέληξε ο κ. Τοσουνίδης.

Ο Μοσκοβισί αποκαλύπτει τα sms με τον Τσίπρα
«Διαλύονται» οι ΑΝΕΛ – Νέα αποχώρηση: «Δεν θέλω τη χώρα μου ως Νότια Μακεδονία»
ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ: Ο επόμενος «παίκτης» προς αποχώρηση (pic)

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις