Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επίθεση Ρουβίκωνα στη γαλλική πρεσβεία
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση Ρουβίκωνα στη γαλλική πρεσβεία

Μέλη του «Ρουβίκωνα» πραγματοποίησαν επίθεση με μπογιές στη γαλλική πρεσβεία. Το απόγευμα της Κυριακής (22/4), 15- περίπου- μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας κατάφεραν να κάνουν επίθεση στη γαλλική πρεσβεία και το γαλλικό προξενείο. Σε σχετική ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρεται πως «η γαλλική εξουσία εκπέμπει ένα μήνυμα πολεμικών επεμβάσεων, εξοπλισμών, φιλελεύθερων μεταρρυθμίσεων και καταστολής». Έφτασαν ανενόχλητοι […]

Μέλη του «Ρουβίκωνα» πραγματοποίησαν επίθεση με μπογιές στη γαλλική πρεσβεία.

Το απόγευμα της Κυριακής (22/4), 15- περίπου- μέλη της αντιεξουσιαστικής ομάδας κατάφεραν να κάνουν επίθεση στη γαλλική πρεσβεία και το γαλλικό προξενείο.

Σε σχετική ανάρτηση σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου αναφέρεται πως «η γαλλική εξουσία εκπέμπει ένα μήνυμα πολεμικών επεμβάσεων, εξοπλισμών, φιλελεύθερων μεταρρυθμίσεων και καταστολής».

Έφτασαν ανενόχλητοι με μοτοσικλέτες στο σημείο που επιθυμούσαν, πέταξαν μαύρες και κόκκινες μπογιές και εξαφανίστηκαν χωρίς να τους σταματήσει κανείς.

Διαβάστε ακόμα

Σοκ! Νεκρός ο 32χρονος αγνοούμενος (pic)

Σημειώνουν πως «η Γαλλία αναδεικνύεται, ξανά, σε μία ισχυρή περιφερειακή, ιμπεριαλιστική δύναμη που θέλει και μπορεί να έχει έμπρακτη επιρροή στο Ευρασιατικό πεδίο».

Τονίζουν επίσης πως «ο γαλλικός στόλος συμμετείχε στον πρόσφατο βομβαρδισμό της Συρίας, ενώ έχει σχεδόν ανακοινωθεί η ανάπτυξη χερσαίων δυνάμεων πλάι στις ΗΠΑ σε συριακό έδαφος. Η Γαλλία δίνει υποστήριξη στο ελληνικό κράτος στον πρόσφατο σκυλοκαυγά με το τουρκικό και πουλάει φρεγάτες».

«Συνολικά η γαλλική εξουσία εκπέμπει ένα μήνυμα πολεμικών επεμβάσεων, εξοπλισμών, φιλελεύθερων μεταρρυθμίσεων και καταστολής».

Η πρεσβεία της Γαλλίας βρίσκεται στην Αθήνα, επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας και το γαλλικό προξενείο στην οδό Ακαδημίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις