Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εξιτήριο στους Έλληνες στρατιώτες που τραυματίστηκαν
ΕΛΛΑΔΑ

Εξιτήριο στους Έλληνες στρατιώτες που τραυματίστηκαν

Εξιτήριο δίνεται στους πέντε Έλληνες στρατιώτες της ΕΛΔΥΚ που τραυματίστηκαν σε άσκηση, σήμερα (23/6) Σάββατο. Το στρατιωτικό όχημα στο οποίο επέβαιναν ανετράπη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. Το ατύχημα έγινε κατά τη διάρκεια της ΤΑΜΣ «ΝΙΚΗΤΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ». Διαβάστε ακόμα: Ατύχημα κατά τη διάρκεια στρατιωτικής άσκησης – Τραυματίες πέντε Έλληνες Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, οι πέντε οπλίτες […]

Εξιτήριο δίνεται στους πέντε Έλληνες στρατιώτες της ΕΛΔΥΚ που τραυματίστηκαν σε άσκηση, σήμερα (23/6) Σάββατο.

Το στρατιωτικό όχημα στο οποίο επέβαιναν ανετράπη με αποτέλεσμα να τραυματιστούν. Το ατύχημα έγινε κατά τη διάρκεια της ΤΑΜΣ «ΝΙΚΗΤΗΣ-ΔΗΜΗΤΡΑ».

Διαβάστε ακόμα: Ατύχημα κατά τη διάρκεια στρατιωτικής άσκησης – Τραυματίες πέντε Έλληνες

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γενικού Επιτελείου Στρατού, οι πέντε οπλίτες εξετάστηκαν από τους γιατρούς και η κατάστασή τους δεν εμπνέει ανησυχία.

Και οι πέντε τους επέστρεψαν στη μονάδα τους αλλά θα παρακολουθούνται προληπτικά από γιατρό.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση του ΓΕΣ έχει ως εξής:

«Το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνει σε συνέχεια του περιστατικού του ελαφρού τραυματισμού οπλιτών της ΕΛΔΥΚ στην Κύπρο, ότι οι 5 οπλίτες οι οποίοι διακομίσθηκαν για εξετάσεις στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, ολοκλήρωσαν τις εξετάσεις τους και εξήλθαν του νοσοκομείου. Η κατάστασή τους δεν εμπνέει καμία ανησυχία και παρακολουθούνται προληπτικά από τον ιατρό της Μονάδας τους. Οι οικείοι τους ενήμεροι σε όλη τη διάρκεια συμβάντος-εξετάσεων».

Διαβάστε ακόμα: Συνελήφθη ένας από τους Αλβανούς δραπέτες

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις