Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Εξευτελιστικό βίντεο: Μαθητής πετά έξω από το γραφείο Γαβρόγλου υψηλόβαθμο αστυνομικό
ΕΛΛΑΔΑ

Εξευτελιστικό βίντεο: Μαθητής πετά έξω από το γραφείο Γαβρόγλου υψηλόβαθμο αστυνομικό

Οι εικόνες ντροπής από το ντου μαθητών στο γραφείο του Κώστα Γαβρόγλου, έκαναν το γύρο του διαδικτύου.  Σε ένα νέο βίντεο που άρχισε να κυκλοφορεί στα social media ένας μαθητής βγάζει σπρώχνοντας έναν υψηλόβαθμο αστυνομικό από τον χώρο, απευθυνόμενος σε αυτόν υβριστικά. –"Ακόμη δεν πήρες τον π**τσο ρε?"–Η ξεφτίλα της Ελληνικής Αστυνομίας.Να πετάνε τον υπαστυνόμο με […]

Οι εικόνες ντροπής από το ντου μαθητών στο γραφείο του Κώστα Γαβρόγλου, έκαναν το γύρο του διαδικτύου. 

Σε ένα νέο βίντεο που άρχισε να κυκλοφορεί στα social media ένας μαθητής βγάζει σπρώχνοντας έναν υψηλόβαθμο αστυνομικό από τον χώρο, απευθυνόμενος σε αυτόν υβριστικά.

Η ομάδα μαθητών εισέβαλε το μεσημέρι της Δευτέρας στο γραφείο του υπουργού Παιδείας, διαμαρτυρόμενη για το νέο νόμο με τις αλλαγές στα λύκειο, που όπως σημείωνε επιδιώκει να μετατρέψει το σχολείο σε ένα «εργοστάσιο που παράγει ανθρώπους προς κατανάλωση από την αγορά εργασίας για να καλύψει τις ανάγκες της».

Όπως λένε οι αλλαγές αυτές αποκλείουν τους μαθητές από την ουσιαστική γνώση εντατικοποιούν το πρόγραμμα τους και δεν τους αφήνουν περιθώριο επιλογής αφού όσοι επιλέξουν να δώσουν Πανελλαδικές εξετάσεις θα ακολουθήσουν το δρόμο του διπλού άγχους λόγω των διπλών εξετάσεων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις