Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εξελίξεις στην υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών
ΕΛΛΑΔΑ

Εξελίξεις στην υπόθεση των δύο Ελλήνων στρατιωτικών

Εξελίξεις που αφορούν στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς αναμένονται εντός της ημέρας (27/3). Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, από δύο διαφορετικές πηγές που προέρχονται από την Αδριανούπολη, δηλώνουν ότι η επίσκεψη των δύο δικηγόρων τους πιθανόν να γίνει σήμερα Τρίτη (27/3), εντός των επομένων ωρών. Διαβάστε ακόμα: Έβρος: Συγκινούν οι γονείς του λοχία Κούκλατζη – «Κάθε στιγμή […]

Εξελίξεις που αφορούν στους δύο Έλληνες στρατιωτικούς αναμένονται εντός της ημέρας (27/3).

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΣΚΑΙ, από δύο διαφορετικές πηγές που προέρχονται από την Αδριανούπολη, δηλώνουν ότι η επίσκεψη των δύο δικηγόρων τους πιθανόν να γίνει σήμερα Τρίτη (27/3), εντός των επομένων ωρών.

Διαβάστε ακόμα:

Έβρος: Συγκινούν οι γονείς του λοχία Κούκλατζη – «Κάθε στιγμή είναι ένας αιώνας» (vid)

Σύμφωνα με τον υπάρχοντα προγραμματισμό, οι δικηγόροι του Άγγελου Μητρετώδη και του Δημήτρη Κούκλατζη, θα επισκέπτονταν την Παρασκευή (30/3) τον εισαγγελέα, για τα «επόμενα βήματα» όσον αφορά στο αν θα παραμείνουν ή όχι στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της Αδριανούπολης.

Πάντως, αν οι πληροφορίες ευσταθούν, πρόκειται για ένα θετικό βήμα. Θυμίζουμε, πως, στον απόηχο της Συνόδου της Βάρνας, οι Ευρωπαίοι, με προεξάρχοντα τον πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, ζήτησαν από τον Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν την απελευθέρωσή τους πριν από το Πάσχα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις