Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Ενός λεπτού σιγή και δάκρυα για τον Σάλα – Βρέθηκε το μοιραίο αεροσκάφος (vid)
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Ενός λεπτού σιγή και δάκρυα για τον Σάλα – Βρέθηκε το μοιραίο αεροσκάφος (vid)

Βρέθηκαν συντρίμμια του αεροπλάνου, στο οποίο επέβαινε ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, Εμιλιάνο Σάλα, όπως μεταδίδει το SkyNews. Σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο, ερευνητές ανακάλυψαν συντρίμμια του αεροσκάφους στη Μάγχη. Τέσσερις ημέρες πριν, η βρετανική υπηρεσία διερεύνησης των αεροπορικών δυστυχημάτων ανακοίνωσε ότι συντρίμμια που βρέθηκαν σε μια γαλλική παραλία προέρχονται κατά πάσαν πιθανότητα από το μικρό αεροσκάφος που […]

Εμιλιάνο Σάλα

Βρέθηκαν συντρίμμια του αεροπλάνου, στο οποίο επέβαινε ο Αργεντινός ποδοσφαιριστής, Εμιλιάνο Σάλα, όπως μεταδίδει το SkyNews.

Σύμφωνα με το βρετανικό δίκτυο, ερευνητές ανακάλυψαν συντρίμμια του αεροσκάφους στη Μάγχη.

Τέσσερις ημέρες πριν, η βρετανική υπηρεσία διερεύνησης των αεροπορικών δυστυχημάτων ανακοίνωσε ότι συντρίμμια που βρέθηκαν σε μια γαλλική παραλία προέρχονται κατά πάσαν πιθανότητα από το μικρό αεροσκάφος που μετέφερε τον Αργεντινό ποδοσφαιριστή.

Το μονοκινητήριο αεροσκάφος χάθηκε από τις οθόνες των ραντάρ την περασμένη Δευτέρα, ενώ βρισκόταν σε απόσταση περίπου 20 χιλιομέτρων βορείως του νησιού Γκέρνζι, στη Μάγχη.

Αποτέλεσμα εικόνας για emiliano sala Αποτέλεσμα εικόνας για emiliano sala Αποτέλεσμα εικόνας για emiliano sala Αποτέλεσμα εικόνας για emiliano sala

Συγκλονίζουν οι δηλώσεις του πατέρα του

Στο Cronica TV μίλησε ο πατέρας του Εμιλιάνο Σάλα, σχολιάζοντας το γεγονός της ανακάλυψης των συντριμμιών του μοιραίου αεροσκάφους που μετέφερε τον γιο του από την Νάντη στο Κάρντιφ την 21η Ιανουαρίου.

“Δεν μπορώ να το πιστέψω. Είναι ένα κακό όνειρο. Βρίσκομαι σε απελπισία” είπε ο Οράσιο Σάλα ο οποίος είναι ο μοναδικός από την οικογένεια που έμεινε στην Αργεντινή, καθώς όλοι οι υπόλοιποι βρίσκονται στον τόπο του δυστυχήματος, παρακολουθώντας την πορεία των ερευνών.

“Μιλάω κάθε μέρα. Αλλά από τη στιγμή που η απόσταση είναι μεγάλη κάποιες φορές η επικοινωνία γίνεται δύσκολη. Οι μέρες περνούσαν και δεν είχαμε κανένα νέο ούτε από τον Εμιλιάνο, ούτε από το αεροπλάνο” σχολίασε ο Οράσιο Σάλα μπροστά στις κάμερες.

Νιλ Γουόρνοκ: «Ο Σάλα θα ήταν περήφανος για την ομάδα»

Μια σπάνια και συγκινητική στιγμή έπιασαν οι κάμερες μετά το τέλος του αγώνα της Κάρντιφ με την Μπόρνμουθ, αφού ο προπονητής των γηπεδούχων Νιλ Γουόρνοκ αποχωρούσε από το γήπεδο χειροκροτώντας τους φιλάθλους ενώ τα δακρυσμένα μάτια του ομολογούσαν την συναισθηματική φόρτιση της στιγμής.

Ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον είχαν οι δηλώσεις του 70χρονου προπονητή ο οποίος είπε:

«Το κοινό ήταν απίστευτο ενώ αυτές οι δέκα μέρες ήταν άκρως συναισθηματικές. Στο τέλος απλά αφέθηκα, είναι από εκείνες τις στιγμές που δεν μπορείς να το σταματήσεις».

Αξίζει να σημειωθεί πως αυτός ήταν ο πρώτος εντός έδρας αγώνας της Κάρντιφ για το πρωτάθλημα μετά την εξαφάνιση του αεροπλάνου που μετέφερε τον Σάλα στην Ουαλία και έτσι οι «bluebirds» είχαν σχεδιάσει μια μέρα τιμής για τον Αργεντινό επιθετικό.

Μέρος των τιμών ήταν φυσικά η ενός λεπτού σιγή που κράτησαν οι δυο ομάδες πριν την έναρξη του αγώνα ενώ οι εμφανίσεις των γηπεδούχων έφεραν το όνομα του Σάλα…

«Είμαι περήφανος για τον σύλλογο και τους παίκτες και είμαι σίγουρος πως και ο Σάλα θα ένιωθε το ίδιο. Το είπα και στους παίκτες μου, πως ο Σάλα θα είναι περήφανος όπου και να βρίσκεται».

https://twitter.com/btsportfootball/status/1091780966526394368

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις