Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Εντοπίστηκε πτώμα – Τα ρούχα μοιάζουν με γυναίκας που αγνοείται
ΕΛΛΑΔΑ

Εντοπίστηκε πτώμα – Τα ρούχα μοιάζουν με γυναίκας που αγνοείται

Περαστικός στο Ηράκλειο Κρήτης εντόπισε πτώμα γυναίκας σε πάρκο κάτω από τα Τείχη στην οδό Δουκός Μποφώρ, και ειδοποίησε τις Αρχές οι οποίες εξετάζουν όλα τα σενάρια. Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί αλλά και ο ιατροδικαστής υπηρεσίας για μία πρώτη αυτοψία. Αστυνομικός που βρέθηκε στο σημείο, ανέφερε στο ekriti.gr ότι το πτώμα είναι δύσκολο να […]

Περαστικός στο Ηράκλειο Κρήτης εντόπισε πτώμα γυναίκας σε πάρκο κάτω από τα Τείχη στην οδό Δουκός Μποφώρ, και ειδοποίησε τις Αρχές οι οποίες εξετάζουν όλα τα σενάρια.

Στο σημείο έφτασαν άμεσα αστυνομικοί αλλά και ο ιατροδικαστής υπηρεσίας για μία πρώτη αυτοψία.

Αστυνομικός που βρέθηκε στο σημείο, ανέφερε στο ekriti.gr ότι το πτώμα είναι δύσκολο να αναγνωρισθεί λόγω της αλλοίωσης που έχει υποστεί.

Σύμφωνα με τον ίδιο, το πτώμα φαίνεται πως βρίσκεται εκεί αρκετές ημέρες κι αυτό γιατί είναι έντονα τα σημάδια σήψης.

Κατερίνα Γοργογιάννη: Στο «κόκκινο» η αγωνία – Θύμα απαγωγής;

Ο ίδιος αστυνομικός ανέφερε επίσης ότι τα ρούχα που φορούσε η άτυχη γυναίκα, ταιριάζουν σε απόλυτο βαθμό με αυτά που φορούσε η 37χρονη για την οποία πρόσφατα δηλώθηκε εξαφάνιση στις Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αυτή την ώρα στο ΠΑΓΝΗ μεταβαίνει συγγενικό πρόσωπο της γυναίκας που έχει εξαφανιστεί προκειμένου να εξακριβωθεί αν πρόκειται για την ίδια ή για άλλη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις