Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ελένη Τοπαλούδη: Οι απειλές που δεχόταν και το ξέσπασμα της μάνας (vid)
ΕΛΛΑΔΑ

Ελένη Τοπαλούδη: Οι απειλές που δεχόταν και το ξέσπασμα της μάνας (vid)

Ελένη Τοπαλούδη: Στην ανακρίτρια βρέθηκαν χθες οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας – Κατέθεσαν νέα στοιχεία για τον βιασμό της κόρης τους ένα χρόνο πριν Ελένη Τοπαλούδη: Στον τόπο του εγκλήματος επέστρεψαν οι γονείς της φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στις 28 Νοεμβρίου, στη Ρόδο. Η Βούλα Τοπαλούδη, κατέθεσε στοιχεία για τον βιασμό που είχε υποστεί η κόρη της […]

Ελένη Τοπαλούδη

Ελένη Τοπαλούδη: Στην ανακρίτρια βρέθηκαν χθες οι γονείς της άτυχης φοιτήτριας – Κατέθεσαν νέα στοιχεία για τον βιασμό της κόρης τους ένα χρόνο πριν

Ελένη Τοπαλούδη: Στον τόπο του εγκλήματος επέστρεψαν οι γονείς της φοιτήτριας που δολοφονήθηκε στις 28 Νοεμβρίου, στη Ρόδο.

Η Βούλα Τοπαλούδη, κατέθεσε στοιχεία για τον βιασμό που είχε υποστεί η κόρη της πριν έναν χρόνο, αλλά και για απειλητικά μηνύματα που δεχόταν, από συγκεκριμένα άτομα.

“Πήγαμε με τη σύζυγο και το δικηγόρο μας και καταθέσαμε, μετά από πρόσκληση και κάλεσμα της κυρίας ανακρίτριας, σχετικά με ένα περιστατικό το οποίο ήταν περσινό, εις βάρος της κόρης μας. Εμείς, ως γονείς, υποψιαζόμαστε ότι, ενδεχομένως, να σχετίζεται και με το τραγικό συμβάν της δολοφονίας της.

Πρόκειται για έναν βιασμό που είχε γίνει πριν ένα χρόνο και, ενδεχομένως, να σχετίζεται με τους δολοφόνους της Ελενίτσας μας. Δόθηκαν ό,τι στοιχεία είχαμε, ό,τι γνώριζε η σύζυγος από κάποιες φίλες της. Περιμέναμε να ανοίξουν και κάποια ηλεκτρονικά αρχεία που ακόμα δεν έχουν ανοίξει… Αναγκαστικά εμείς έπρεπε να δώσουμε ό,τι στοιχεία είχαμε υπόψιν της κυρίας ανακρίτριας για να συνεχιστούν οι διαδικασίες» λέει ο πατέρας της άτυχης φοιτήτριας, Γιάννης Τοπαλούδης, στο newsit.gr.

Στο νησί που δολοφονήθηκε η κόρη τους

“Ήρθαμε ξανά στη Ρόδο… να πω ότι ήταν ίδια τα συναισθήματά μας όπως την πρώτη φορά που ήρθαμε με την κόρη μας; Με χαμόγελα και γέλια και αισιοδοξία και ελπίδες… Τι να σας πω, κάποιοι, δυστυχώς, φρόντισαν και μας τα έκοψαν αυτά. Βέβαια, δεν έχουμε τίποτα με το νησί και τους κατοίκους, οι οποίοι έρχονταν να μας συλλυπηθούν, ένα σωρό άγνωστος κόσμος και άλλοι που είναι φορείς του νησιού.

Δυστυχώς, βρέθηκαν κάποια άτομα, τα οποία πρέπει να καθίσουν στο εδώλιο του κατηγορουμένου, για το καλό και άλλων κοριτσιών. Και φυσικά και για να λάμψει η αλήθεια και να φύγει το στίγμα από το νησί της Ρόδου, που δεν φταίει σε τίποτα να στιγματίζεται για κάποιους ανεγκέφαλους».

Αποτέλεσμα εικόνας για τοπαλουδη

Ελένη Τοπαλούδη: Δεχόταν απειλές

Η μητέρα και ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελένης, μίλησαν στην εκπομπή «Μαζί σου» και στην Τατιάνα Στεφανίδου. Όπως είπαν, η κόρη τους δεχόταν απειλές λίγο διάστημα πριν τη σκοτώσουν. «Θα αγωνιστώ μέχρι να βρεθούν και να τιμωρηθούν οι βιαστές, οι εκβιαστές και οι δολοφόνοι του παιδιού μου» είπε η μητέρα της και συνέχισε: «δεν έχει νόημα η δική μου ζωή. Ζω για να αποδοθεί δικαιοσύνη. Μόνο αυτό θέλω».

Η μητέρα της 21χρονος τόνισε ότι έχει στη διάθεσή της στοιχεία για τα απειλητικά μηνύματα που δεχόταν η κόρη της. «Η Ελένη ζούσε σε ένα διαρκή φόβο και εκβιασμό» επανέλαβαν οι γονείς της…

Οι κλήσεις των κατηγορουμένων

Νέα στοιχεία προκύπτουν από την άρση του απορρήτου του τηλεφώνου που χρησιμοποιούσε ο 21χρονος από τη Ρόδο. Από τις 28 Νοέμβριου μέχρι και την παραμονή της σύλληψής του πραγματοποίησε 47 κλήσεις.

Μιλούσε με τη μητέρα του τουλάχιστον δύο φόρες την ημέρα. Την ημέρα της σύλληψής του έδωσε το τηλέφωνο στον πατέρα του και έγιναν 42 κλήσεις.

Ο 19χρονος αλβανικής καταγωγής φαίνεται ότι επικοινώνησε ελάχιστα με τον πατέρα του, τρεις φορές μέσα σε πέντε ημέρες.

«Η πρώτη τους κίνηση ήταν αυτό, να μιλήσουν με τους δικούς τους και με κάποιο δικηγόρο. Από εκείνη την ημέρα ακόμα και από τα ξημερώματα. Είχαν λογική, το μυαλό τους δούλευε πάρα πολύ καλά. Έκαναν ότι είναι δυνατόν για να εξαφανίσουν οποιοδήποτε στοιχείο» είπε ο πατέρας της αδικοχαμένης φοιτήτριας.

Αποτέλεσμα εικόνας για τοπαλουδη
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις