Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Εκτός Αργεντινής μετά το χάος, το Ρίβερ Πλέιτ- Μπόκα Τζούνιορς
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Εκτός Αργεντινής μετά το χάος, το Ρίβερ Πλέιτ- Μπόκα Τζούνιορς

Ο πολυαναμενόμενος επαναληπτικός τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες θα γίνει εκτός Αργεντινής Μετά από τα άγρια επεισόδια, που προκάλεσαν την αναβολή του ντέρμπι μεταξύ της Ρίβερ Πλέιτ και της Μπόκα Τζούνιορς, οι διοργανωτές αποφάσισαν ότι ο δεύτερος τελικός θα γίνει στις 8 ή 9 Δεκεμβρίου. Η απόφαση θα πρέπει να επικυρωθεί. Το ντέρμπι μπορεί να διεξαχθεί […]

Ρίβερ Πλέιτ Μπόκα Τζούνιορς επεισόδια

Ο πολυαναμενόμενος επαναληπτικός τελικός του Κόπα Λιμπερταδόρες θα γίνει εκτός Αργεντινής

Μετά από τα άγρια επεισόδια, που προκάλεσαν την αναβολή του ντέρμπι μεταξύ της Ρίβερ Πλέιτ και της Μπόκα Τζούνιορς, οι διοργανωτές αποφάσισαν ότι ο δεύτερος τελικός θα γίνει στις 8 ή 9 Δεκεμβρίου.

Η απόφαση θα πρέπει να επικυρωθεί.

Το ντέρμπι μπορεί να διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, σύμφωνα με το Associated Press.

Ήδη, η Παραγουάη, οι ΗΠΑ, η Βραζιλία και η Ιταλία έχουν προσφερθεί να φιλοξενήσουν το superclasico.

Το περιθώριο των δύο εβδομάδων δίνει στους παίκτες της Μπόκα τη δυνατότητα να συνέλθουν από τους τραυματισμούς τους έπειτα από την επίθεση των οπαδών της Ρίβερ Πλέιτ στο πούλμαν της ομάδας.

Οι χούλιγκαν εκτόξευσαν πέτρες και ξύλα, σπάζοντας τα παράθυρα του πούλμαν.

Τουλάχιστον 6 παίκτες αντιμετώπισαν πρόβλημα, είτε από την επίθεση, είτε από τα δακρυγόνα που χρησιμοποίησε η αστυνομία.

«Οι συνθήκες δεν είναι οι σωστές για να γίνει το παιχνίδι στην Αργεντινή», τόνισε ο πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής (CONMEBOL), Αλεχάντρο Ντομίνγκεζ.

«Η βία δεν είναι ποδόσφαιρο, κρίνεται από τα γκολ. Ποδόσφαιρο δεν είναι αυτό που είδαμε το προηγούμενο σαββατοκύριακο. Αυτό είναι μια ασθένεια που πρέπει να εξαλειφθεί», τόνισε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις