Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Εκρηκτικοί μηχανισμοί στις κατοικίες Κλίντον και Ομπάμα
ΚΟΣΜΟΣ

Εκρηκτικοί μηχανισμοί στις κατοικίες Κλίντον και Ομπάμα

  Η ομοσπονδιακή αστυνομία και η μυστική υπηρεσία ερευνούν ένα ύποπτο πακέτο που βρέθηκε κοντά στο σπίτι του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, στη Νέα Υόρκη. Παράλληλα, οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι εντόπισαν ένα ύποπτο δέμα που είχε σταλεί στην κατοικία του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες των διεθνών ΜΜΕ, […]

 

Η ομοσπονδιακή αστυνομία και η μυστική υπηρεσία ερευνούν ένα ύποπτο πακέτο που βρέθηκε κοντά στο σπίτι του Μπιλ και της Χίλαρι Κλίντον, στη Νέα Υόρκη. Παράλληλα, οι μυστικές υπηρεσίες των ΗΠΑ ανακοίνωσαν ότι εντόπισαν ένα ύποπτο δέμα που είχε σταλεί στην κατοικία του πρώην προέδρου Μπαράκ Ομπάμα.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες των διεθνών ΜΜΕ, το πακέτο περιέχει εκρηκτικό μηχανισμό. Μάλιστα, το NBC αναφέρει ότι πιθανόν είναι παρόμοιος με εκείνον που βρέθηκε στο γραμματοκιβώτιο του Τζορτζ Σόρος, αυτή την εβδομάδα. 

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σόρος είναι από τους βασικούς χρηματοδότες των Δημοκρατικών και είχε στηρίξει οικονομικά την καμπάνια της Χίλαρι Κλίντον για τις προεδρικές εκλογές.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις