Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Εκπέμπει… SOS το Σινικό Τείχος
ΚΟΣΜΟΣ

Εκπέμπει… SOS το Σινικό Τείχος

Το «καμπανάκι» ηχεί για το Σινικό Τείχος με δεκάδες τρύπες λόγω των παράνομων ανασκαφών. Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, συνέλαβαν δύο δράστες, οι οποίοι φέρεται να έσκαψαν κατά μήκος του ψάχνοντας για αρχαία νομίσματα και τόξα με τη βοήθεια ανιχνευτών μετάλλων. Ανά 1000 μέτρα έχει αμυντικούς πύργους – παρατηρητήρια, με τους υπόπτους να συλλαμβάνονται την ώρα […]

Το «καμπανάκι» ηχεί για το Σινικό Τείχος με δεκάδες τρύπες λόγω των παράνομων ανασκαφών.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές, συνέλαβαν δύο δράστες, οι οποίοι φέρεται να έσκαψαν κατά μήκος του ψάχνοντας για αρχαία νομίσματα και τόξα με τη βοήθεια ανιχνευτών μετάλλων.

Ανά 1000 μέτρα έχει αμυντικούς πύργους – παρατηρητήρια, με τους υπόπτους να συλλαμβάνονται την ώρα που έσκαβαν γύρω από έναν αμυντικό πύργο.

Διαβάστε ακόμα

Ταϊβάν: Η πρώτη χώρα στην Ασία που απαγορεύει την κατανάλωση κρέατος σκύλου-γάτας

Στην κατοχή τους βρέθηκαν πολλά κλεμμένα αρχαία αντικείμενα, τα οποία κατασχέθηκαν αμέσως, ενώ η παράνομη ανασκαφή αναφέρθηκε από εθελοντές φρουρούς, οι οποίοι προστατεύουν το Σινικό Τείχος.

Το μεγαλοπρεπές Τείχος χτίστηκε πριν από 2.000 χρόνια επί των ημερών της Δυναστείας Τσιν, στην αυτόνομη περιοχή της Εσωτερικής Μογγολίας στη βόρεια Κίνα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις