Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Εισβολή του Ρουβίκωνα στην ΜΚΟ OXFAM
ΕΛΛΑΔΑ

Εισβολή του Ρουβίκωνα στην ΜΚΟ OXFAM

«Ντου» στα γραφεία της ΜΚΟ, OXFAM, έκαναν μέλη του Ρουβίκωνα το πρωί της Πέμπτης. Επίθεση πραγματοποίησαν λίγο μετά τις 10 το πρωί μέλη του Ρουβίκωνα σε βάρος των γραφείων της βρετανικής ΜΚΟ “Oxfam”, στην Πλατεία Βικτωρίας. Σύμφωνα με το κείμενο της ανάληψης ευθύνης που ανήρτησαν σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η επίθεση έγινε για το σκάνδαλο παιδεραστίας. Διαβάστε […]

«Ντου» στα γραφεία της ΜΚΟ, OXFAM, έκαναν μέλη του Ρουβίκωνα το πρωί της Πέμπτης.

Επίθεση πραγματοποίησαν λίγο μετά τις 10 το πρωί μέλη του Ρουβίκωνα σε βάρος των γραφείων της βρετανικής ΜΚΟ “Oxfam”, στην Πλατεία Βικτωρίας.

Σύμφωνα με το κείμενο της ανάληψης ευθύνης που ανήρτησαν σε γνωστή ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, η επίθεση έγινε για το σκάνδαλο παιδεραστίας.

Διαβάστε ακόμα:

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού – Έρχεται νέα κακοκαιρία

Πρόκειται για το σκάνδαλο που αποκαλύφθηκε σε βάρος παιδιών του Τρίτου Κόσμου, στο οποίο εμπλέκονται μέλη της συγκεκριμένης ΜΚΟ.

Τα μέλη του Ρουβίκωνα πέταξαν μπογιές, εισέβαλαν στα γραφεία και αναποδογύρισαν έπιπλα ενώ προκάλεσαν φθορές και σε ηλεκτρονικό υπολογιστή. Στη συνέχεια διέφυγαν από το σημείο και ακολούθησαν αναζητήσεις από την Αστυνομία στην γύρω περιοχή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις