Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Δωρεά «μαμούθ» – 25 εκατ. ευρώ στο Πυροσβεστικό Σώμα
ΕΛΛΑΔΑ

Δωρεά «μαμούθ» – 25 εκατ. ευρώ στο Πυροσβεστικό Σώμα

Δωρεά ύψους 25 εκατ. ευρώ αποφάσισε να πραγματοποιήσει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) στο Πυροσβεστικό Σώμα. Στόχος του ιδρύματος είναι «να συμβάλλει στο δύσκολο έργο των ανδρών και γυναικών του Πυροσβεστικού Σώματος που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την προστασία των κατοίκων της χώρας και του φυσικού πλούτου της». Σε ανακοίνωσή του, το Ίδρυμα εκφράζει […]

Δωρεά ύψους 25 εκατ. ευρώ αποφάσισε να πραγματοποιήσει το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΙΣΝ) στο Πυροσβεστικό Σώμα.

Στόχος του ιδρύματος είναι «να συμβάλλει στο δύσκολο έργο των ανδρών και γυναικών του Πυροσβεστικού Σώματος που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή για την προστασία των κατοίκων της χώρας και του φυσικού πλούτου της».

Σε ανακοίνωσή του, το Ίδρυμα εκφράζει τη «βαθιά οδύνη του για τον ανείπωτο πόνο τόσων οικογενειών και ανθρώπων που επλήγησαν απάνθρωπα και ανεπανόρθωτα στις καταστροφικές πυρκαγιές της περασμένης εβδομάδας».

Η δωρεά θα διατεθεί «πρωτίστως για τη συντήρηση και ενδεχόμενη αγορά εξοπλισμού για την Πυροσβεστική, καθώς και για δράσεις εκπαίδευσης, με σκοπό να συμβάλλουμε στην πρόληψη και άμεση ανταπόκριση σε περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης».

Διαβάστε ακόμα:

Εθελοντής πυροσβέστης: Πληρώνουμε εμείς τα τέλη, δεν μας έφεραν ούτε φαγητό! (vid)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις