Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δρακόντια μέτρα ασφαλείας για τους 8 Τούρκους
ΕΛΛΑΔΑ

Δρακόντια μέτρα ασφαλείας για τους 8 Τούρκους

Περισσότερες πληροφορίες για το χώρο διαμονής και τα μέτρα ασφαλείας των οκτώ Τούρκων, έρχονται σήμερα στο φως της δημοσιότητας. Η εφημερίδα «Τα Νέα» αποκαλύπτει το μεγάλο φόβο των αρχών, μετά και τις νέες απειλές της τουρκικής κυβέρνησης και όπως αναφέρει δεν είναι η απαγωγή αλλά «το ενδεχόμενο να προσπαθήσει κάποιος να τους σκοτώσει». Διαβάστε ακόμα: Αστικό […]

Περισσότερες πληροφορίες για το χώρο διαμονής και τα μέτρα ασφαλείας των οκτώ Τούρκων, έρχονται σήμερα στο φως της δημοσιότητας.

Η εφημερίδα «Τα Νέα» αποκαλύπτει το μεγάλο φόβο των αρχών, μετά και τις νέες απειλές της τουρκικής κυβέρνησης και όπως αναφέρει δεν είναι η απαγωγή αλλά «το ενδεχόμενο να προσπαθήσει κάποιος να τους σκοτώσει».

Διαβάστε ακόμα:

Αστικό λεωφορείο έγινε «στάχτη» (pics)

Οι οκτώ Τούρκοι στρατιωτικοί, όπως σημειώνουν «Τα Νέα» διαμένουν σε στρατόπεδο στον ηπειρωτικό χώρο, υπό αυστηρή φρούρηση, το σχέδιο για την οποία αναπροσαρμόζεται συνεχώς, βάσει των νέων πληροφοριών που υπάρχουν.

Ειδικές μονάδες των ΕΚΑΜ και της αντιτρομοκρατικής αλλά και άνδρες των ΜΑΤ έχουν αναλάβει την 24ωρη φρούρηση των οκτώ, ενώ έχει στηθεί και ένα ηλεκτρονικό πέπλο προστασίας στην περιοχή, τα πάντα ελέγχονται ηλεκτρονικά και φυσικά ο χώρος βιντεοσκοπείται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις