Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Δολοφονίες νεογνών, “πίσω” από αυτό το αθώο πρόσωπο της νοσοκόμας (pics)
ΚΟΣΜΟΣ

Δολοφονίες νεογνών, “πίσω” από αυτό το αθώο πρόσωπο της νοσοκόμας (pics)

Το πρόσωπό της βγάζει μια αθωότητα, όμως πίσω από αυτό κρύβεται ένα άρρωστο μυαλό. Η γλυκιά νοσοκόμα κατηγορείται πως σκότωνε βρέφη στο μαιευτήριο όπου εργαζόταν. Οι Αρχές ξεκίνησαν μια πολύ μεγάλη έρευνα που αφορά 32 νεογνά, τα οποία είτε πέθαναν μυστηριωδώς είτε απειλήθηκε η ζωή τους το χρονικό διάστημα 2015-2016. Όπως δείχνουν όλα, η Λούσι […]

Το πρόσωπό της βγάζει μια αθωότητα, όμως πίσω από αυτό κρύβεται ένα άρρωστο μυαλό.

Η γλυκιά νοσοκόμα κατηγορείται πως σκότωνε βρέφη στο μαιευτήριο όπου εργαζόταν.

Οι Αρχές ξεκίνησαν μια πολύ μεγάλη έρευνα που αφορά 32 νεογνά, τα οποία είτε πέθαναν μυστηριωδώς είτε απειλήθηκε η ζωή τους το χρονικό διάστημα 2015-2016.

Όπως δείχνουν όλα, η Λούσι Λέτμπι, εμπλέκεται στον θάνατο οκτώ βρεφών και στην απόπειρα δολοφονίας ακόμη έξι.

Την Τρίτη οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι της νοσοκόμας αναζητώντας κάποιο αποδεικτικό στοιχείο, ενώ έγινε έρευνα και στο σπίτι των γονιών της.

Η στιγμή που βρήκαν τα παγιδευμένα παιδιά (vid)

Ο λόγος που οι αρχές άρχισαν να υποψιάζονται την Βρετανίδα ήταν επειδή η ίδια είχε εγκαταλείψει το πόστο της νοσοκόμας το 2016 και έκτοτε δούλευε σε ένα γραφείο.

Η Λούσι Λέτμπι, προηγουμένως, δούλευε ως νοσοκόμα από το 2011.

Συνάδελφοί της ανέφεραν στους Times πως σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσαν να φανταστούν εκείνη πίσω από τους μυστηριώδεις θανάτους των μωρών, καθώς ήταν πολύ καλή στη δουλειά της.

Μάλιστα πριν από πέντε χρόνια είχε επιλεγεί ως το κεντρικό πρόσωπο της εκστρατείας για τη συγκέντρωση 3 εκατ. δολαρίων που θα επενδύονταν στην ανακαίνιση της πτέρυγας για τη φροντίδα νεογνών και τον εξοπλισμό της με νέα μηχανήματα.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις