Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Δολοφονία Αγγελικής – Πλήρωσε με τη ζωή της την επιλογή να μην χωρίσει
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Δολοφονία Αγγελικής – Πλήρωσε με τη ζωή της την επιλογή να μην χωρίσει

Δραματικά στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία της Αγγελικής Πέτρου στην Κέρκυρα Η 28χρονη εξαφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης 2 Ιανουαρίου και τελικά, βρέθηκε νεκρή θαμμένη στην πίσω πλευρά του σπιτιού της, στην περιοχή Αλεπού της Κέρκυρας. Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ήταν εκείνος που υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που βρέθηκε νεκρή η κόρη […]

Δολοφονία Αγγελικής

Δραματικά στοιχεία έρχονται στο φως για τη δολοφονία της Αγγελικής Πέτρου στην Κέρκυρα

Η 28χρονη εξαφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης 2 Ιανουαρίου και τελικά, βρέθηκε νεκρή θαμμένη στην πίσω πλευρά του σπιτιού της, στην περιοχή Αλεπού της Κέρκυρας.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας ήταν εκείνος που υπέδειξε στους αστυνομικούς το σημείο που βρέθηκε νεκρή η κόρη του και από την πρώτη κιόλας στιγμή θεωρήθηκε ύποπτος.

Αρχικά, ο ομογενής από την Αλβανία άντρας, δεν ομολογούσε την δολοφονία του ίδιου του παιδιού του.

Όμως λύγισε από τις επίμονες ερωτήσεις των αστυνομικών, έπεσε σε πολλές αντιφάσεις και μην μπορώντας να κάνει αλλιώς, ομολόγησε.

Από την πρώτη στιγμή ο αλλοδαπός φίλος της κοπέλας, που ήταν και εκείνος που κατήγγειλε την εξαφάνισή της, υποστήριζε ότι την 28χρονη σκότωσε ο ίδιος της ο πατέρας επειδή δεν ενέκρινε την σχέση τους.

Η 28χρονη, εδώ και καιρό, διατηρούσε σχέση με έναν άντρα από το Αφγανιστάν. Ο πατέρας της ήταν κάθετα αντίθετος στην σχέση αυτή και μάλιστα ήταν λόγος συνεχών τσακωμών στο σπίτι.

Το κορίτσι, το οποίο ήταν ανεξάρτητο καθώς εργαζόταν σε κατάστημα στην Κέρκυρα, δεν σταμάτησε τη σχέση της παρά τις αντιρρήσεις.

Η σορός της φέρει συντριπτικά κατάγματα από αιχμηρό αντικείμενο, όμως τα ακριβή αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά και έχει διαταχθεί νεκροτομή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις