Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Διαρροή θεμάτων στα Νεα Ελληνικά (vid)
ΚΟΣΜΟΣ

Διαρροή θεμάτων στα Νεα Ελληνικά (vid)

Διαρροή στα Νέα Ελληνικά σημειώθηκε σε σχολείο της Κύπρου. Ο Σύνδεσμος Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης θορυβήθηκε μετά από ανάρτηση εκπαιδευτικού για τις εξετάσεις που δόθηκαν τη Δευτέρα 14 Μαϊου 2018. Με πρωτοβουλία του προέδρου του Συνδέσμου Κυριάκου Νικηφόρου εστάλη επιστολή προς το Υπουργείο Παιδείας όπου ζητούνται εξηγήσεις. Διαβάστε ακόμα: Πανελλήνιες 2018: Ανακοινώθηκε ο αριθμός των θέσεων Μιλώντας […]

Διαρροή στα Νέα Ελληνικά σημειώθηκε σε σχολείο της Κύπρου.

Ο Σύνδεσμος Γονέων Μέσης Εκπαίδευσης θορυβήθηκε μετά από ανάρτηση εκπαιδευτικού για τις εξετάσεις που δόθηκαν τη Δευτέρα 14 Μαϊου 2018.

Με πρωτοβουλία του προέδρου του Συνδέσμου Κυριάκου Νικηφόρου εστάλη επιστολή προς το Υπουργείο Παιδείας όπου ζητούνται εξηγήσεις.

Διαβάστε ακόμα:

Πανελλήνιες 2018: Ανακοινώθηκε ο αριθμός των θέσεων

Μιλώντας στην εκπομπή «Μέρα – Μεσημέρι» του ΑΝΤ1 ο κ. Νικηφόρου ανέφερε ότι ζητείται τόσο από το Υπουργείο Παιδείας όσο και από την Αστυνομία την πλήρη διερεύνηση της υπόθεσης. Στο παρόν στάδιο ο Σύνδεσμος δεν έλαβε απάντηση από το Υπουργείο ή την Αστυνομία.

Σύμφωνα με τον κ. Νικηφόρου, «πρέπει να διατηρηθεί το αδιάβλητο των εξετάσεων και οι μαθητές να συνεχίσουν με ηρεμία τις εξετάσεις τους.

Όπως είπε, εάν η διερεύνηση καταδείξει το αληθές της πληροφορίες πρέπει να διερευνηθεί πλήρως. Εάν η ανάρτηση στερείται αλήθειας πρέπει να ληφθούν μέτρα ώστε να σταματήσουν τέτοιες ενέργειες που προκαλούν αναστάτωση στους μαθητές».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις