Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ / Διέγραψε το ποστ ο Κουρτουά, μετά το ανελέητο “βρισίδι”
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Διέγραψε το ποστ ο Κουρτουά, μετά το ανελέητο “βρισίδι”

Ο Τιμπό Κουρτουά θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις και θα παρουσιαστεί από την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βέλγος θέλησε να αποχαιρετήσει τους φίλους της Τσέλσι με ένα μήνυμα. H Τσέλσι αντικατέστησε τον Κουρτουά, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Κεπά Αριθαμπαλάγκα με ποσό-ρεκόρ 80 εκατ. ευρώ στην ιστορία του ποδοσφαίρου για τερματοφύλακα. Ο πορτιέρε θέλησε αρχικά να […]

Ο Τιμπό Κουρτουά θα περάσει σήμερα από ιατρικές εξετάσεις και θα παρουσιαστεί από την Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Βέλγος θέλησε να αποχαιρετήσει τους φίλους της Τσέλσι με ένα μήνυμα.

H Τσέλσι αντικατέστησε τον Κουρτουά, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Κεπά Αριθαμπαλάγκα με ποσό-ρεκόρ 80 εκατ. ευρώ στην ιστορία του ποδοσφαίρου για τερματοφύλακα.

Ο πορτιέρε θέλησε αρχικά να αποχαιρετήσει τους φίλους των «μπλε», με το ακόλουθο μήνυμα μέσω των social media που διατηρεί.

«Θα ήθελα να εκφράσω την ειλικρινή ευγνωμοσύνη μου για τα τέσσερα φανταστικά χρόνια που πέρασα. Η Τσέλσι θα έχει πάντα μια φανταστική θέση στην καρδιά μου. Θέλω να ευχαριστήσω τους οπαδούς για τη μεγάλη τους υποστήριξη τα τελευταία χρόνια. Ελπίζω να καταλάβετε ότι η προσέγγιση των παιδιών μου ήταν σημαντική στην απόφασή μου» ανέφερε ο Βέλγος πορτιέρε.

Το ποστάρισμα του Κουρτουά δεν έμεινε για πολύ ενεργό.

Οι φίλοι της Τσέλσι δεν είδαν με καλό μάτι την αποχώρηση του από την ομάδα και την πίεση που άσκησε για να γίνει η μετεγγραφή στη Ρεάλ και συνόδευσαν τη φωτογραφία που ανέβασε με πολλά υβριστικά μηνύματα. Έτσι, αναγκάστηκε να διαγράψει το ποστάρισμα του…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις