Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Δείτε LIVE την κίνηση στους δρόμους
ΕΛΛΑΔΑ

Δείτε LIVE την κίνηση στους δρόμους

Πολλοί είναι οι εκδρομείς που έφυγαν από την πόλη για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και η κίνηση αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αυξημένη σήμερα. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της Τροχαίας, μόλις το 50% των εκδρομέων που έφυγαν από την Αθήνα αλλά και άλλες περιοχές έχουν μέχρι στιγμής επιστρέψει. Ενώ από το μεσημέρι και μετά αναμένεται να […]

Πολλοί είναι οι εκδρομείς που έφυγαν από την πόλη για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος και η κίνηση αναμένεται να είναι ιδιαίτερα αυξημένη σήμερα.

Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία της Τροχαίας, μόλις το 50% των εκδρομέων που έφυγαν από την Αθήνα αλλά και άλλες περιοχές έχουν μέχρι στιγμής επιστρέψει.

Ενώ από το μεσημέρι και μετά αναμένεται να επιστρέψει το δεύτερο κύμα των εκδρομέων που κινήθηκαν στους δύο αυτοκινητοδρόμους.

Διαβάστε ακόμα:

Απεργία: «Χειρόφρενο» στα ΜΜΜ

Στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου κινήθηκαν 150.000 οχήματα και μέχρι την Κυριακή είχαν επιστρέψει οι μισοί ενώ περίπου 100.000 ήταν τα οχήματα που έφυγαν μέσω της εθνικής οδού Αθηνών-Λαμίας.

Ο αριθμός των οχημάτων που έφυγαν από την Αττική προς την Πελοπόννησο και τη Δυτική Ελλάδα ήταν αυξημένος κατά 20%  σε σχέση με πέρυσι.

Δείτε LIVE με ένα κλικ την κίνηση στους δρόμου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις