Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Δήμος Ραφήνας: Έκκληση για αίμα
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Ραφήνας: Έκκληση για αίμα

Έκκληση να μην στέλνουν στον δήμο Ραφήνας και Πικερμίου άλλα είδη ρουχισμού και τρόφιμα κάνει ο αντιδήμαρχος Γιώργος Κοκκόλης. Με αναρτήσεις του στο Facebook ενημερώνει ότι η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική και ότι οι προμήθειες σε αυτά τα δύο συγκεκριμένα είδη είναι επαρκείς. Στο νεκροτομείο Σχιστού οι συγγενείς των θυμάτων για την αναγνώριση Την […]

Έκκληση να μην στέλνουν στον δήμο Ραφήνας και Πικερμίου άλλα είδη ρουχισμού και τρόφιμα κάνει ο αντιδήμαρχος Γιώργος Κοκκόλης.

Με αναρτήσεις του στο Facebook ενημερώνει ότι η ανταπόκριση του κόσμου ήταν συγκινητική και ότι οι προμήθειες σε αυτά τα δύο συγκεκριμένα είδη είναι επαρκείς.

Στο νεκροτομείο Σχιστού οι συγγενείς των θυμάτων για την αναγνώριση

Την ίδια στιγμή κάνει έκκληση για αίμα, ενώ ήδη έχει δημιουργηθεί ειδικός τραπεζικός λογαριασμός για όσους επιθυμούν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια ανακούφισης και ενίσχυσης των πυρόπληκτων.

Αναλυτικά,

«Για όσους θέλετε να δώσετε αίμα, μπορείτε να το κανετε σε κάθε σταθμό αιμοδοσίας της χώρας με αποδέκτη ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ ΔΗΜΟΥ ΡΑΦΗΝΑΣ-ΠΙΚΕΡΜΙΟΥ η οποία διατηρείται στο ΓΕΝΙΚΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ (Γ.ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ).

Ανεξέλεκτη πυρκαγιά και στην Κρήτη – Εκκενώνουν οικισμό

Παρακαλούμε μη στέλνετε ρουχισμό και τρόφιμα. Αυτή τη στιγμή έχουμε πλήρεις προμήθειες σε αυτά τα είδη. Για οποιοδήποτε είδος τυχόν χρειαστούμε θα ενημερώσουμε εντός των επόμενων ωρών. Η συμπαράσταση σας είναι συγκλονιστική.

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΙΔΙΚΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΩΝ

Σας πληροφορούμε ότι ο Δήμος Ραφήνας-Πικερμίου ανακοινώνει τη δημιουργία ειδικού τραπεζικού λογαριασμού σε συνεργασία με την Τράπεζα Πειραιώς προκειμένου όσοι επιθυμούν να συνεισφέρουν στην προσπάθεια ανακούφισης και ενίσχυσης των πυρόπληκτων συμπολιτών μας. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ: 5186092291418 ΙΒΑΝ: GR20 0172 1860 0051 8609 2291 418».

Δραματικό SOS – Eκκενώνονται οικισμοί

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις