Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δήμητρα Αλεξανδράκη – Δημήτρης Μηλιώνης: Η αλήθεια για την Ιωάννα Μπέλλα (vid)
LIFESTYLE

Δήμητρα Αλεξανδράκη – Δημήτρης Μηλιώνης: Η αλήθεια για την Ιωάννα Μπέλλα (vid)

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι καψούρα και θέλει πώς και πώς να φύγει από το Nomads Τα δημοσιεύματα λένε πως ο καλός της, Δημήτρης Μηλιώνης, έχει έρθει πολύ κοντά με την Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα. Στο Happy Day της Τρίτης, ο Χάρης Λεμπιδάκης μετέφερε πως συνάντησε την Ιωάννα Μπέλλα και αυτή του είπε πως δεν ισχύει […]

Δήμητρα Αλεξανδράκη

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη είναι καψούρα και θέλει πώς και πώς να φύγει από το Nomads

Τα δημοσιεύματα λένε πως ο καλός της, Δημήτρης Μηλιώνης, έχει έρθει πολύ κοντά με την Σταρ Ελλάς Ιωάννα Μπέλλα.

Στο Happy Day της Τρίτης, ο Χάρης Λεμπιδάκης μετέφερε πως συνάντησε την Ιωάννα Μπέλλα και αυτή του είπε πως δεν ισχύει κάτι, απλά βρέθηκε στη γιορτή του όπως και άλλος κόσμος.

Στη συνέχεια της κουβέντας, η Σταματίνα Τσιμτσιλή είπε: «Εγώ έμαθα ότι ο Δημήτρης Μηλιώνης επικοινώνησε με κάποιους δημοσιογράφους που έγραφαν ότι έχει σχέση με την Μπέλλα και είπε ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει».

Θέλει να μιλήσει με τον Μηλιώνη

Η Αλεξανδράκη σύμφωνα με πληροφορίες θέλει να μιλήσει με τον σύντροφό της Δημήτρη Μηλιώνη τον οποίο αποχωρίζεται για πρώτη φορά για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα, τα τελευταία 4 χρόνια που είναι ζευγάρι.

Παρόλα αυτά υπάρχουν φωτογραφίες που δείχνουν πως ο Μηλιώνης μάλλον δεν περνάει και άσχημα τώρα που λείπει η Δήμητρα Αλεξανδράκη, γράφει η Espreesso.

Αποτέλεσμα εικόνας για αλεξανδρακη μηλιωνησ

Φαίνεται ότι η ζωή είναι Μπέλλα στην Αθήνα για τον επιχειρηματία Δημήτρη Μηλιώνη όσο η αγαπημένη του Δήμητρα Αλεξανδράκη λείπει στην εξωτική Μαδαγασκάρη για τις ανάγκες του «Nomads».

Την ώρα που το γνωστό μοντέλο υποφέρει από την πείνα στο reality περιπέτειας του ΑΝΤ1, ο εδώ και τέσσερα χρόνια σύντροφός της εθεάθη σε νυχτοπερπατήματα με τη Σταρ Ελλάς 2018 Ιωάννα Μπέλλα.

Άνθρωπος της «Espresso» εντόπισε τον επιχειρηματία να διασκεδάζει παρέα με την εντυπωσιακή εστεμμένη τη βραδιά της πρεμιέρας του Γιώργου Σαμπάνη σε μουσική σκηνή, στο κέντρο της Αθήνας.

Επιπλέον, όπως αναφέρει η Εspresso, η Ιωάννα και ο Δημήτρης εθεάθησαν λίγες ημέρες μετά να κυκλοφορούν πιασμένοι χέρι χέρι στη Γλυφάδα. Όσο για το κερασάκι στην τούρτα, ήρθε με την κοινή εμφάνισή τους στο κλαμπ Lohan το βράδυ της ονομαστικής εορτής του επιχειρηματία, πάντα σύμφωνα με την εφημερίδα.

Αποτέλεσμα εικόνας για αλεξανδρακη μηλιωνησ

Τα σχόλια χθες στο Πρωινό

Σχολιάζοντας τον λόγο που η Δήμητρα Αλεξανδράκη πήρε την απόφαση να αποχωρήσει, η Φαίη Σκορδά ανέφερε: «Έχουμε πολύ ρεπορτάζ, αλλά θεωρώ ότι όταν πήγε να επικοινωνήσει και αντί να βγει ο σύντροφός της στο τηλέφωνο και να της πει αγάπη μου, μού λείπεις, βγήκε η κολλητή της, ξενέρωσε και κατάλαβε ότι κάτι συμβαίνει και δεν πάει καλά. Ξενέρωσε και θέλει να γυρίσει πίσω».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις