Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ / Γυναίκες και techno στο Μέγαρο Μουσικής
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Γυναίκες και techno στο Μέγαρο Μουσικής

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας  πάει στο Μέγαρο Μουσικής όπου παρουσιάζει τη δυναμική των γυναικών εκπροσώπων της techno, Το Athens Digital Arts Festival [ADAF] σε συνεργασία με τη Σειρά Γέφυρες, τιμά την ψηφιακή κουλτούρα και φέρνει σε επαφή καλλιτέχνες και κοινό από όλον τον κόσμο. Το ADAF ενθαρρύνει, δίνει ερέθισμα και προωθεί όλες τις […]

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ψηφιακών Τεχνών της Ελλάδας  πάει στο Μέγαρο Μουσικής όπου παρουσιάζει τη δυναμική των γυναικών εκπροσώπων της techno,

Το Athens Digital Arts Festival [ADAF] σε συνεργασία με τη Σειρά Γέφυρες, τιμά την ψηφιακή κουλτούρα και φέρνει σε επαφή καλλιτέχνες και κοινό από όλον τον κόσμο.

Το ADAF ενθαρρύνει, δίνει ερέθισμα και προωθεί όλες τις διαστάσεις της ψηφιακής δημιουργικότητας, παρουσιάζοντας εγχώριους, αλλά και διεθνείς καλλιτέχνες και κολεκτίβες.

Μια τέτοια διεθνής διοργάνωση, που έχει στραμμένα τα «μάτια» στο μέλλον, δε θα μπορούσε να κλείσει παρά μόνο με τους ήχους της techno, που από την απαρχή της δημιουργίας της εξέφραζε το μέλλον και συμπορευόταν με την εξέλιξη της τεχνολογίας.

Διαβάστε ακόμα:

Ανοιχτό εργαστήρι στο Αρχαιολογικό Μουσείο

Η δυναμική των γυναικών εκπροσώπων της techno είναι πιο «ηχηρή» από ποτέ, ορίζοντας ένα δυνατό σημείο αναφοράς και μια παρουσία που αλλάζει τα δεδομένα σε ένα χώρο που, μέχρι πρότινος, θεωρούνταν ανδροκρατούμενος. Με πρωτοβουλία του technical engineer Σπύρου Κασσίμη, συγκεντρώνονται τέσσερις γυναίκες/acts επί σκηνής, με αξιοσημείωτη πορεία στο μουσικό γίγνεσθαι εντός και εκτός χώρας, για να δώσουν το ρυθμό.

H ΑΝΝΑ V., η DJ Fo, οι Jokasti & Nek και η RENA θα επιλέξουν μουσική που συμπορεύεται με το μήνυμα και την εικόνα που εκφράζει το ADAF, για πρώτη φορά στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών.

Info: WOMEN IN TECHNO_LOGY. Κυριακή 27 Μαΐου στις 22:30 . Είσοδος: 7 ευρώ. Προπώληση εισιτηρίων online στο www.megaron.gr και στα ταμεία του Μεγάρου. Πληροφορίες: 210.7282333

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις