Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / «Βόμβα» Καμμένου για απειλές σε στελέχη των ΑΝΕΛ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Βόμβα» Καμμένου για απειλές σε στελέχη των ΑΝΕΛ

Εισαγγελική παρέμβαση για απειλές και πιέσεις σε στελέχη των ΑΝΕΛ ζήτησε ο Πάνος Καμμένος. Κατόπιν δηλώσεών του στη Βουλή, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος ζήτησε τη δικαστική διερεύνηση των απειλητικών τηλεφωνημάτων που δέχτηκαν στελέχη των ΑΝΕΛ. Διαβάστε ακόμα: Παραδοχή – βόμβα Σγουρίδη για Σκοπιανό «Για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση δέχθηκα επίθεση από άγνωστο λογαριασμό στο […]

Εισαγγελική παρέμβαση για απειλές και πιέσεις σε στελέχη των ΑΝΕΛ ζήτησε ο Πάνος Καμμένος.

Κατόπιν δηλώσεών του στη Βουλή, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος ζήτησε τη δικαστική διερεύνηση των απειλητικών τηλεφωνημάτων που δέχτηκαν στελέχη των ΑΝΕΛ.

Διαβάστε ακόμα: Παραδοχή – βόμβα Σγουρίδη για Σκοπιανό

«Για την ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση δέχθηκα επίθεση από άγνωστο λογαριασμό στο Τwitter που δημοσίευσε προσωπικά στοιχεία βουλευτών κατευθυνόμενο από στελέχη της Νέας Δημοκρατίας όπως προκύπτει από SMS που εστάλησαν κατά λάθος σε στελέχη των ΑΝΕΛ», υποστήριξε.

Και συνέχισε: «Τα απειλητικά τηλεφωνήματα στα γραφεία του κόμματος και στα σπίτια οδήγησαν στελέχη των Ανεξαρτήτων Ελλήνων να αποχωρήσουν από το κόμμα. Στόχος ήταν εκφοβισμός με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένα στημένο σόου και να δημιουργηθεί κλίμα κατά των Ανεξαρτήτων Ελλήνων».

Διαβάστε ακόμα: Θεοδωράκης: «Θα ψηφίσουμε τη συμφωνία»

«Βλέποντας τα πρωτοσέλιδα καταλαβαίνουμε ότι τα ίδια ακριβώς έλεγαν το 2015 και το 2012. Τα ίδια λένε και σήμερα. Ζητάμε τη δικαστική διερεύνηση. Δίνουμε τα κινητά μας τηλέφωνα στη διάθεση της Δικαιοσύνης προκειμένου να αποκαλυφθεί ποιος προσπαθεί να καταλύσει το πολίτευμα».

Να σημειωθεί πως ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ έβαλε έναν καινούργιο όρο στο τραπέζι, καθώς θα θέσει θέμα η συμφωνία να τεθεί σε ψηφοφορία με 180 βουλευτές, κάνοντας τα πάντα για να παρεμποδίσει την ψήφισή της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις