Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / Βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε η Ελένη – Και το φονικό σίδερο
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βρέθηκαν τα ρούχα που φορούσε η Ελένη – Και το φονικό σίδερο

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε η 21χρονη, Ελένη Τοπαλούδη, στη Ρόδο Όπως αναφέρει η dimokratiki, μετά  από κατευθύνσεις που έδωσε ο 19χρονος Αλβανός, οι ερευνητές κατόρθωσαν και βρήκαν με τη συνδρομή δυτών κοντά στο σημείο που βρέθηκε το σώμα της 21χρονης, τα ρούχα, πλην του […]

Ελένη Τοπαλούδη με τον φερόμενο ως δολοφόνο

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι έρευνες των Αρχών για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες δολοφονήθηκε η 21χρονη, Ελένη Τοπαλούδη, στη Ρόδο

Όπως αναφέρει η dimokratiki, μετά  από κατευθύνσεις που έδωσε ο 19χρονος Αλβανός, οι ερευνητές κατόρθωσαν και βρήκαν με τη συνδρομή δυτών κοντά στο σημείο που βρέθηκε το σώμα της 21χρονης, τα ρούχα, πλην του εσωρούχου της.

Εκτός αυτού, βρέθηκε και το ηλεκτρικό σίδερο το οποίο χρησιμοποιήθηκε για να της επιφέρουν τραύμα στο πρόσωπο όταν βρίσκονταν στο εξοχικό του 21χρονου.

Οι ερευνητές έχουν σαρώσει την εξοχική κατοικία για να συλλέξουν ευρήματα από αίμα και βιολογικό υλικό ως και δακτυλικά αποτυπώματα.

Το ίδιο έπραξαν και στην οικία της 21χρονης.

Έχουν συλλέξει τσιγάρα, που βρέθηκαν σε τασάκι, ένα φάκελο με χρήματα, ποτήρια, ένα λάπτοπ τύπου Nec ιδιοκτησίας της 21χρονης, το οποίο θα εξεταστεί από την Διεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Όλα τα στοιχεία θα σταλούν στα εργαστήρια της ΔΕΕ για έλεγχο.

Συνεχίζονται οι προσπάθειες για να βρεθεί το κινητό της.

Σε επίπεδο ελέγχου του υπολογιστή της θα επιχειρηθεί από τους ίδιους ερευνητές να ξεκλειδώσουν τον λογαριασμό της στο Facebook.

Πιθανότατα και ακόμη έναν λογαριασμό της στην εφαρμογή Tinder που φέρεται από καταθέσεις να χρησιμοποιούσε.

Οι δύο κατηγρούμενοι θα βρεθούν αύριο, Παρασκευή, στη 1 το μεσημέρι, ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθούν.

Ο Αλέξης Κούγιας, ο οποίος έχει αναλάβει την πλευρά της οικογένειας της 21χρονης, αναμένεται να ζητήσει να γίνει κατ’ αντιπαράθεση εξέταση των κατηγορουμένων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις