Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βορίδης για κυβέρνηση: «Για γέλια και για κλάματα»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βορίδης για κυβέρνηση: «Για γέλια και για κλάματα»

Τις κατηγορίες της κυβέρνησης ότι εκπονούνται σχέδια αποστασίας για λογαριασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη σχολίασε ο Μάκης Βορίδης, σε συνέντευξή του. «Οι άνθρωποι βλέπουν την πάνδημη, λαϊκή κατακραυγή, βλέπουν την απονομιμοποίησή τους, βλέπουν τις σκευωρίες τους να καταρρέουν, και πλέον παραλογίζονται. Κανονικά, για γέλια και για κλάματα», τονίζει στην εφημερίδα «Βραδυνή της Κυριακής». Διαβάστε ακόμα: Κουβέλης για αποδοκιμασίες: […]

Τις κατηγορίες της κυβέρνησης ότι εκπονούνται σχέδια αποστασίας για λογαριασμό του Κυριάκου Μητσοτάκη σχολίασε ο Μάκης Βορίδης, σε συνέντευξή του.

«Οι άνθρωποι βλέπουν την πάνδημη, λαϊκή κατακραυγή, βλέπουν την απονομιμοποίησή τους, βλέπουν τις σκευωρίες τους να καταρρέουν, και πλέον παραλογίζονται. Κανονικά, για γέλια και για κλάματα», τονίζει στην εφημερίδα «Βραδυνή της Κυριακής».

Διαβάστε ακόμα: Κουβέλης για αποδοκιμασίες: «Bλέπει» ακροδεξιούς και φασίστες

Και προσθέτει: «Μέσα στο διανοητικό χάος τους, μέσα στον πανικό τους, αποτελούν ξεκάθαρο κίνδυνο για τους θεσμούς και τη δημοκρατία μας διότι προαναγγέλλουν δικαστικές διώξεις κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη».

«Αλήθεια, πού τις ξέρουν; Προφανώς διότι αυτοί τις καθοδηγούν και τις χειραγωγούν. Είναι επικίνδυνοι γιατί είναι ακραία διχαστικοί, γιατί δηλητηριάζουν με μίσος την κοινωνία μας».

Όσο για τις ανεξαρτητοποιήσεις βουλευτών των ΑΝΕΛ, ευχήθηκε «να πέσει αυτή η κυβέρνηση το γρηγορότερο». «Δεν υπάρχει σχέδιο για αυτό. Αλλά μακάρι να συμβεί».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις